Jegy- és bérletinformációk

 • 2021.08.09.

Miért érdemes bérletet vásárolni?

 • a mérkőzésjegyek árához képest jelentős kedvezményt jelent a bérletvásárlás az alapszakasz-mérkőzésekre
 • elkerülhető a sorban állás a pénztárnál, gyorsabb bejutás biztosított a mérkőzésekre
 • a rájátszásban a bérlettel rendelkezők számára különböző előnyöket biztosítunk

Mikor kezdődik a bérletek árusítása?

 • A bérletvásárlás augusztus 16-án 17 órakor indul.
 • Az ülőhelyi bérlettel rendelkezők ettől az időponttól kezdve újíthatják meg bérleteiket az új bérlet megvásárlásával. Számukra ez az időszak szeptember 15-ig tart.
 • A bérletvásárlás kezdetével újraindul a bérletes regisztráció. Fontos tudnivaló, hogy az előző évben bérlettel rendelkezőknek új regisztrációt kell készíteniük, adatvédelmi okok miatt.

Fontos információk a bérletvásárlással kapcsolatban:

 • A bérletek a 2020/2021-es szezontól bevezetett konstrukciónak megfelelően az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban rendezett bet-at-home ICE Hockey League alapszakasz-mérkőzésekre érvényesek.
 • A bérletvásárlással szurkolóink elfogadják a Pályarendszabályt, amely IDE KATTINTVA elérhető.
 • Az ülőhelyi bérletek esetén az esetleges jövőbeli járványügyi korlátozások esetén fenntartjuk a jogot, hogy a tulajdonosok nem a bérleten feltüntetett széken foglalhatnak helyet.
 • A Fehérvár AV19 SC minden esetben betartja a hatályos jogszabályokat. Az oltási igazolás, valamint PCR-teszt nem jogosít belépésre, csak a QR-kóddal rendelkező kártyát, vagy az EESZT alkalmazásba letöltött digitális igazolást fogadjuk el. A hatályos rendelet alapján sportrendezvényen nézőként a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.

Kedvezményes bérletárak a 2020/2021-es szezonban bérlettel rendelkezők számára

A kedvezmény igénybevételéhez, amely szeptember 15-ig érvényesíthető, a vásárláshoz kérjük bemutatni az előző szezonban használt bérletet. Tiszteletbérlettel a kedvezmény nem vehető igénybe.

SZEZONBÉRLET
Felnőtt állóhelyi 26 400 Ft
Diák állóhelyi 13 200 Ft
Ülőhelyi 52 800 Ft

#többmintszurkoló bérletárak a 2020/2021-es szezonban bérlettel rendelkezők számára

A #többmintszurkoló konstrukciót választó szurkolóink számára, megköszönve azt, hogy ezzel a lépéssel támogatják a csapatot, a klub a bérletek érvényességét a teljes szezonra – tehát az esetleges rájátszás teljes időtartamára – kiterjeszti.

A klubot támogató szurkolóknak apróbb ajándékkal kedveskedünk a bérletvásárlás során, melynek igénybevételéhez a vásárláshoz kérjük bemutatni az előző szezonban használt bérletet.

SZEZONBÉRLET
Felnőtt állóhelyi 33 000 Ft
Diák állóhelyi 16 500 Ft
Ülőhelyi 66 000 Ft

Bérletárak a 2020/2021-es szezonban bérlettel nem rendelkező szurkolóknak

SZEZONBÉRLET
Felnőtt állóhelyi 33 000 Ft
Diák állóhelyi 16 500 Ft
Ülőhelyi 66 000 Ft

A diákjegyek és –bérletek vásárlásához érvényes diákigazolványra van szükség és a kedvezmény 25 éves korig vehető igénybe, a nyugdíjaskedvezmény érvényesítéséhez pedig nyugdíjas-igazolvány vagy nyugdíjas igazolás bemutatása szükséges. A kedvezményekre jogosító igazolványok meglétét mind vásárláskor, mind pedig a belépéskor ellenőrzik, így kérjük, az iratokat tartsák maguknál.

A tavalyi évhez hasonlóan a Fehérvár AV19 SC bérletei idén is megvásárolhatók lesznek az eventim.hu oldalon, valamint az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok pénztáraiban, ahol a készpénzes fizetés mellett bankkártyás, és SZÉP-kártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll.

Jegyárak a 2021/2022-es szezon alapszakaszában

jegyárak
Felnőtt állóhelyi 2 500 Ft
Diák állóhelyi 1 500 Ft
Ülőhelyi 3 500 Ft