Facebook-oldal házszabály

  • 2021.04.11.

Fehérvár AV19 Facebook-oldal házszabály

Facebook-oldalunk azért jött létre, hogy felületet biztosítsunk szurkolóinknak, hogy a Hydro Fehérvár AV19 csapatáról párbeszédet folytassatok egymással, illetve velünk, valamint, hogy megoszthassunk mindent, ami a Hydro Fehérvár AV19 szurkolóit érintheti vagy érdekelheti. Az oldal fenntartása során igyekszünk gyorsan és pontosan reagálni a kéréseitekre, kérdéseitekre. Tiszteletben tartjuk a véleményeteket (a negatívakat is), igyekszünk azokból is építkezni, azonban a véleménynyilvánítás formájával kapcsolatban meg kell határoznunk néhány alapelvet.

Azzal, hogy oldalunkon üzenetet tesztek közzé, automatikusan elfogadjátok a következő szabályokat: 

Kérjük, a Hydro Fehérvár AV19 oldalát saját nevetekkel, ne pedig az esetleges oldalatok nevével használjátok.

Kérjük, ne tegyetek közzé olyan képet vagy egyéb dolgot, melynek szerzői jogát nem birtokoljátok. Ezen tartalmakért felelősséget nem vállalunk.

Viseljük a kritikát, ugyanakkor kollégáink, játékosaink, edzőink személyiségi jogainak védelme nagyon fontos számunkra. Így az őket név szerint említő és rágalmazó, vulgárisan becsmérlő posztokat és kommenteket eltávolíthatjuk az oldalról.

Kérjük, kerüljétek a kirekesztő, fenyegető, másokat, illetve a ligát, a liga hivatalos személyeit, játékosainkat és csapatunkat, valamint ellenfeleinket vulgárisan becsmérlő, diszkriminatív vagy sértő posztokat és kommenteket. 

Felhívjuk figyelmeteket, hogy moderálhatjuk az olyan megnyilvánulásokat, melyek rágalmazók, az adott témához nem kapcsolódnak, öncélúak, szervezkedésre buzdítanak, obszcén kifejezéseket tartalmaznak, illetve tartalmukban félrevezetőek. 

Kérjük, mellőzzétek az olyan hozzászólásokat, ami látogatóink félretájékoztatására alkalmasak, nem bizonyított állításokat tényként tálalnak vagy ezt sugalmazzák.

Facebook-oldalunk látogatása, azon üzenet, poszt vagy komment elhelyezése teljesen önkéntes, látogatóink felelőssége.

Kérjük, nyilvános hírfolyamunkban semmilyen, személyes adatnak minősülő adatot ne adjatok meg! A Hydro Fehérvár AV19 Facebook-felületén, ideértve az idővonalat, kommenteket, posztokat, valamint üzenetküldést, soha nem ad és nem kér el személyes adatnak minősülő információt és ilyen adatokat nem kezel.

A látogatók által az oldalra feltöltött szöveges és képi tartalmak semmilyen formában nem tükrözik a Fehérvár AV19 SC hivatalos véleményét, a Fehérvár AV19 SC ezekért felelősséget nem vállal. Az oldalon feltüntetett tartalmak nem minősülnek a Fehérvár AV19 SC hivatalos állásfoglalásának.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy az oldal kedvelőjeként elfogadjátok a Facebook minden felhasználóra kiterjedő szabályzatát, amely ITT érhető el.

Amennyiben kapcsolatba szeretnétek lépni velünk, kérjük az info@fehervarav19.hu címre küldjetek e-mailt.

Köszönjük, hogy szurkolóink vagytok,

Fehérvár AV19