Közönségkorcsolya

  • 2019.04.25.


Közönségkorcsolya időpontok:

Dátum Időpont
Nyári szünet, találkozunk szeptemberben.

Belépőjegy árak:

Korcsolyázójegy 1000 Ft
Korcsolyázójegy FMH/Ősfehérvár kártyával 800 Ft
Korcsolyázójegy oktatással 1500 Ft
10 alkalmas gyűjtőjegy 7500 Ft

A Közönségkorcsolya alkalmával a kísérők díjmentesen látogathatják az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokot és annak közösségi helyiségeit, a jégre való belépés azonban csak korcsolyázójegy birtokában lehetséges (a belépéskor kapott karszalag meglétét a biztonsági szolgálat minden jégre lépéskor ellenőrzi). A pénztár 15 perccel a rendezvény kezdete előtt nyit és 60 perccel a rendezvény vége előtt zár.

A korcsolyázójegy mellett a Fehérvár AV19 új szolgáltatásként korcsolyaoktatással is várja a kilátogatókat. Az oktatások a közönségkorcsolya első és második órájában, két turnusban indulnak, egy alkalom 40 perces és oktató segítségével ismerkedhetnek meg a korcsolyázás alapjaival. Az egy alkalmas jegy ára 1500 Ft, amely tartalmazza a belépőt és az oktatás költségét.

A vasárnapi napokon családi jegy várja a korcsolyázni vágyókat, amely 1500 Ft-os, kedvezményes áron vehető igénybe. A jegy áráért két felnőtt és egy gyerek, vagy két gyerek és egy felnőtt, illetve három gyerek korcsolyázhat.

 Korcsolyabérlés és -élezés is rendelkezésre áll az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban, a korcsolyakölcsönző a melegedő után a bal oldalon, a büfével szemben üzemel, míg korcsolyaélezésre a rolbagarázs mellett elhaladva, a lelátó alatt van lehetőség.