Közönségkorcsolya

  • 2022.04.01.

Közönségkorcsolya időpontok:

Dátum Időpont

2022. április 2. szombat

17:00-20:00

Belépőjegy árak:

Korcsolyázójegy 1000 Ft
Korcsolyázójegy FMH/Ősfehérvár kártyával 800 Ft
Családi jegy (csak vasárnaponként) * 1500 Ft
10 alkalmas gyűjtőjegy 7500 Ft

* A vasárnapi napokon családi jegy várja a korcsolyázni vágyókat, amely 1500 Ft-os, kedvezményes áron vehető igénybe. A jegy áráért két felnőtt és egy gyerek, vagy két gyerek és egy felnőtt, illetve három gyerek korcsolyázhat.

A Közönségkorcsolya alkalmával a kísérők díjmentesen látogathatják az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokot és annak közösségi helyiségeit, a jégre való belépés azonban csak korcsolyázójegy birtokában lehetséges (a belépéskor kapott karszalag meglétét a biztonsági szolgálat minden jégre lépéskor ellenőrzi). A pénztár 15 perccel a rendezvény kezdete előtt nyit és 60 perccel a rendezvény vége előtt zár.

Korcsolyabérlés és -élezés is rendelkezésre áll az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban, a korcsolyakölcsönző a melegedő után a bal oldalon, a büfével szemben üzemel, míg korcsolyaélezésre a rolbagarázs mellett elhaladva, a lelátó alatt van lehetőség.

Felhívjuk a közönségkorcsolyát látogatókl figyelmét, hogy a 2021/2022-es szezonban az alábbi belépési szabályok érvényesek az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban:

  • A rendezvényekre kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző részt vevők engedhetők be.

  • A Fehérvár AV19 SC minden esetben betartja a hatályos jogszabályokat. Az oltási igazolás, valamint PCR-teszt nem jogosít belépésre, csak a QR-kóddal rendelkező kártyát, vagy az EESZT alkalmazásba letöltött digitális igazolást, illetve a QR-kóddal ellátott EU-védettségi igazolást fogadjuk el a hozzá tartozó fényképes személyazonosító okmánnyal.

  • Kérjük a rendezvényre kilátogatókat, belépéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és a létesítményben tartózkodás alatt tartsák be a köhögési és tüsszentési etikett szabályait!

Köszönjük, hogy a szabályok betartásával hozzájárul a rendezvény biztonságos lebonyolításához!