Közönségkorcsolya

  • 2020.10.29.

Közönségkorcsolya időpontok:

Dátum Időpont

2020. október 30.

17:00-20:00

2020. október 31.

17:00-20:00

2020. november 1.

17:00-20:00

Belépőjegy árak:

Korcsolyázójegy 1000 Ft
Korcsolyázójegy FMH/Ősfehérvár kártyával 800 Ft
Családi jegy (csak vasárnaponként) * 1500 Ft
10 alkalmas gyűjtőjegy 7500 Ft

* A vasárnapi napokon családi jegy várja a korcsolyázni vágyókat, amely 1500 Ft-os, kedvezményes áron vehető igénybe. A jegy áráért két felnőtt és egy gyerek, vagy két gyerek és egy felnőtt, illetve három gyerek korcsolyázhat.

A Közönségkorcsolya alkalmával a kísérők díjmentesen látogathatják az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokot és annak közösségi helyiségeit, a jégre való belépés azonban csak korcsolyázójegy birtokában lehetséges (a belépéskor kapott karszalag meglétét a biztonsági szolgálat minden jégre lépéskor ellenőrzi). A pénztár 15 perccel a rendezvény kezdete előtt nyit és 60 perccel a rendezvény vége előtt zár.

Korcsolyabérlés és -élezés is rendelkezésre áll az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban, a korcsolyakölcsönző a melegedő után a bal oldalon, a büfével szemben üzemel, míg korcsolyaélezésre a rolbagarázs mellett elhaladva, a lelátó alatt van lehetőség.

Felhívjuk a közönségkorcsolyát látogatókl figyelmét, hogy a 2020/2021-es szezonban az alábbi belépési szabályok érvényesek az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban:


  • Az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban a pályarendszabályokat ideiglenesen felülírva kötelező a maszk viselése a létesítményen belül, a rendezvény teljes időtartama alatt.
  • A közösségi terekben a védőtávolság a létesítmény adottságai miatt részben tartható be, így az ott tartózkodás idején a szájat és orrot egyaránt eltakaró maszk viselése elvárt.
  • A mérkőzésekre kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző szurkolók engedhető be. Éppen ezért a mérkőzésre való belépés előtt a csarnok előtti téren érintésmentes testhőmérséklet-ellenőrzést végzünk. A Magyar Jégkorong Szövetség „Egészségügyi óvintézkedések” dokumentumában foglaltak szerint azon személy esetében, akinek a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 0C-t, meg kell tagadni a belépést.
  • Kérjük a mérkőzésre kilátogatókat, belépéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és a létesítményben tartózkodás alatt tartsák be a köhögési és tüsszentési etikett szabályait!

Köszönjük, hogy a szabályok betartásával hozzájárul a rendezvény biztonságos lebonyolításához!