információk

  • 2023.09.19.

A Hydro Fehérvár AV19 mérkőzései - mind az idegenbeli, mind pedig a hazai találkozók – a továbbiakban is a liga központi online platformján, a live.ice.hockey oldalon lesznek elérhetők.

A win2day ICE Hockey League a 2023/2024-es évadra magasabb közvetítési sztenderdeket írt elő – a klubok az online platformon ezentúl minimum négykamerás adást, emellett mérkőzés előtti felvezetést és szünetbeli elemzéseket biztosítanak az érdeklődőknek.

A liga az idei évadban 9,90 euróban határozta meg az egymérkőzéses streamjegy árát. A Hydro Fehérvár AV19 – annak ellenére, hogy a sztenderdnél jóval magasabb, hétkamerás, kommentátorral és szakkommentátorral ellátott közvetítést kínál – nem tér el a minimum árazástól, így csapatunk hazai mérkőzései a liga által engedélyezett legalacsonyabb áron lesznek elérhetők a live.ice.hockey platformon.

A szurkolók ezen kívül több lehetséges konstrukció közül választhatnak: vásárolható alapszakasz-bérlet a saját csapat összes hazai és idegenbeli mérkőzésére 249 euróért, valamint az alapszakasz összes mérkőzését magában foglaló csomag 599 euróba kerül.

A klubok bérletesei, így a Hydro Fehérvár AV19 szimpatizánsai számára is elérhető az Abo+ csomag, ami az alapszakasz-bérletnél kedvezőbb, a liga által 199 euróért hirdetett csomag forintosított áron váltható meg szeptember 18-tól az eventim.hu oldalon.