Gyakori kérdések

  • 2019.11.20.
Italokat kizárólag műanyag pohárban szolgálunk ki, biztonsági okokból. Az esetlegesen magukkal hozott üvegeket és palackokat a biztonsági személyzetnek a belépéskor le kell adni.
Az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban az akadálymentes közlekedés alapvető feltételei biztosítottak. Mozgásukban korlátozott szurkolóink a csarnok kijelölt részéről tekinthetik meg a mérkőzést.
A jégkorongszurkolók sportszerűen biztatják csapatukat, és elhatárolódnak az erőszakos huligánoktól. Az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban a hangulat kiváló és sportbaráti. A normaszegő viselkedés következményekkel jár: a magukról megfeledkezett személyeket a biztonsági szolgálat kivezeti a létesítményből, súlyosabb esetben pedig kitiltásra is sor kerülhet.
Az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok kapui a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel nyitnak, függően a csarnokban a mérkőzés előtt rendezendő egyéb találkozók befejezésétől.
Az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban két, gazdag választékú büfé, továbbá több kitelepült étel- és italárusítási pont található, így senkinem nem kell éheznie vagy szomjaznia a jégkorongmérkőzések alatt. A teljesség igénye nélkül említjük, hogy a legendás hot-dog, a mindig friss rántott húsos zsemle és melegszendvics önmagukban is igen hívogatóak, ezeket lekísérhetjük röviditalokkal, forralt borokkal vagy éppen sörökkel is, de természetesen gazdag választékban találhatunk üdítőket is.
A magáncélú fényképezéshez nem szükséges külön engedély, de kérjük, legyenek tekintettel szurkolótársaikra a készülékek használata során. A vakuk használata játék menetét zavarhatja, ezért ezt kérjük, kerüljék. A professzionális fényképezéshez sajtóakkreditáció szükséges
Örök élmény a 23. játékos posztjáról nézni a mérkőzést, kiváló ajándék szeretteinknek, barátainknak. További részletekről készséggel adunk felvilágosítást emailben.
A Fehérvár AV19 mérkőzéseire a találkozót megelőzően két órával nyitó jegypénztárakban, vagy a www.eventim.hu oldalon válthatnak belépőt. Ekkor van lehetőség jegyelővételre is. A jegypénztárban készpénzes fizetés mellett elérhető a bankkártyás és SZÉP-kártyás fizetés is.
Az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban mindig kiváló a hangulat, olykor jelentős hangerővel buzdítják a fiúkat a szrukolók. Javasoljuk, hogy az érzékenyebbek (pl. kisgyermekek) számára megfelelő fülvédőről gondoskodjanak.
Az Ifj Ocskay Gábor Jégcsarnok parkolója a VIP-jeggyel érkezők számára fenntartott. Szabadon igénybe vehető parkolóhelyek a Raktár utca és a Mártírok utca mentén találhatóak. Kérjük, a parkolás során vegyék figyelembe a KRESZ előírásait és ne hagyjanak értékes tárgyakat a személygépjárműben.
Az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban tilos a dohányzás. Dohányzásra kijelölt hely a Jégcsarnok bejáratánál található.
A Jégcsarnokba mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthat magánál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray stb.), ez szabálysértésnek minősül. Magyarországon mind a könnyű, mind a kemény drogok fogyasztása és birtoklása is büntetendő cselekmény, ezért a csarnokba is szigorúan tilos a behozataluk! A Jégcsarnokba mások iránti gyűlöletkeltésre alkalmas feliratot, transzparenst, továbbá petárdát, rakétát, bármiféle pirotechnikai eszközt, ütő- és vágóeszközt, fegyvert, üvegtárgyat, szeszes italt, fél liternél nagyobb palackot, valamint kereskedelmi mennyiségű élelmiszert bevinni szigorúan tilos!
FIGYELEM: Minden biztonsági elővigyázatosság ellenére a lelátóra bármikor nagy sebességgel kirepülhet a korong, amely súlyos személyi sérülést okozhat. Ezért mindvégig éber figyelemmel kövessék a korong útját! A Fehérvár AV19 nem vállal felelősséget a korong által okozott sérülésekért és károkért.
Jégcsarnokról lévén szó, a hőmérséklet jellemzően alacsony a létesítményben. Javasoljuk, hogy rétegesen, melegen öltözzenek fel - hideg téli napokon kiváltképpen.