Stipsicz Bence: "Mindenki küzd a másikért"

  • 2019.02.10. 10:04
  • Fehérvárav19
Csapatunk fiatal hátvédje mondta el véleményét az előttük és mögöttük álló időszakról.

Hogyan értékelné az alapszakaszt?

Úgy érzem, elég jól összeállt a csapat az alapszakasz alatt. Folyamatosan fejlődtünk, a szezon elejétől kezdve fokozatosan javulunk, most pedig azt látom, a begyakorolt játékelemek nagyon jól működnek. A csapatban mindenkinek egy a célja, ennek érdekében pedig mindannyian keményen küzdünk. 

Az utolsó tíz fordulóban a Fehérvár AV19 volt a legeredményesebb csapat a ligában. Mit gondol, mi az oka ennek a sikernek?

A sikerünk egyik titka lehet szerintem a csapatmunka. Mindenkinek megvan a feladata, a csapattagok tisztában vannak a szerepükkel és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy jól elvégezzék azt.

Mik a várakozásai a középszakasszal kapcsolatban?

A középszakasz számunkra csak pozitív véget érhet, hiszen van esélyünk és lehetőségünk előrébb lépni. Emellett a tíz mérkőzés alatt van lehetőségünk olyan taktikai elemek gyakorlására, amiken még van mit csiszolni az alapszakasz alapján. Összességében azonban fontos, hogy jó játékot mutassunk, és minél több győzelemmel forduljunk rá a rájátszásra. 

Milyen a csapat és hogy érzi magát ebben a közegben?

Úgy érzem, remek csapatunk van idén. Mindenki küzd a másikért, együtt pedig a csapat sikeréért. Kiváló a hangulat az öltözőben. Sok a fiatal játékosunk, de ez nem hátrány, hanem inkább előny, és ez nem csak a jégen tesz jót az együttesnek, hanem az öltözőben is.

Mit üzen a szurkolóknak?

Köszönjük az eddigi szurkolást, azonban most jön csak a java, látogassanak ki minél több mérkőzésre és csináljanak olyan remek hangulatot, mint az alapszakaszban!