Stipsicz Bence a legjobbak között

  • 2020.03.17. 10:27
  • Fehérvárav19

A Jégkorongozók Érdekvédelmi Szervezetének szavazásának a magyar játékosok véleménye szerint Stipsicz Bence is bekerült az év csapatába.

Ahogy arról a Jégkorongblog beszámolt, lezárult az online szavazás, melynek keretében a magyar játékosok kétfordulós szavazáson dönthették el, kik véleményük szerint az év legjobbjai. A végső hatosba öt klub játékosai kerültek be, Stipsicz Bence mellett a kapus Hetényi Zoltán (DEAC), Pozsgai Tamás (MAC Újbuda), Galanisz Nikandrosz (DVTK Jegesmedvék), valamint Nagy Gergő (FTC-Telekom és Terbócs István (MAC Újbuda) lettek a legjobbak.

„Mindenképp óriási megtiszteltetés az, hogy a játékostársaim szavaztak rám, így ez az elismerés sokat jelent számomra. Nagyon jó kezdeményezés ez a JÉSZ részéről, hiszen így is próbálnak minél több jégkorongozót bevonni a szervezetbe. Ez hosszútávon mind a játékosoknak, mind a szövetségnek és a kluboknak is előnyökkel járhat. Úgy érzem, a szervezet működésével a magyar jégkorong is szintet tud lépni, mivel magasabban jegyzett ligákban nagyon jól és hatékonyan működnek a játékos szakszervezetek. Minden olyan, még nem tag játékost arra buzdítok, lépjen be a JÉSZ-be, ezzel is haladva a hosszútávú cél felé, hogy minél magasabb szintre emeljük a magyar jégkorongot!” – mondta Stipsicz Bence az elismerésről.