Három pont a cél a Znojmo ellen

  • 2019.01.04. 08:00
  • Fehérvárav19

Péntek este a HC Orli Znojmot fogadja csapatunk. A találkozót a Digi Sport 1 élőben közvetíti.

A Znojmo számára is vereséggel indult az év, hiszen a Linz az ő otthonukban is nyerni tudott 8-5-re, az óév utolsó mérkőzésén pedig a Vienna Capitalstól kaptak ki, így jelenleg 47 egységgel a kilencedikek. Utóbbi négy vendégszereplésük felemásan alakult a cseheknek, Bolzanoban és Bécsben vereséget szenvedtek, Linzből, illetve Salzburgból viszont elhozták a három pontot. Erik Nemec, a Znojmo csatára így vélekedett az összecsapás előtt: „Mostmár a célegyenesben vagyunk. A felsőház még mindig elérhető közelségben van, így mindent bele kell adnunk az elsőtől a hatvanadik percig, hiszen a Fehérvár AV19 egy nagyon kemény ellenfél.”

2018 utolsó mérkőzésén szakadt meg Háriék hétmeccses győzelmi sorozata, hiszen a Linztől és a Bécstől is 4-2-es vereséget szenvedtek két szoros találkozó végén, így csapatunk visszacsúszott a hetedik pozícióba a Black Wings mögé. Székesfehérvárról viszont még mindig rendkívül nehéz három pontot elhozni, hiszen múlthét vasárnapi, Linz elleni meccs előtt, ez legutóbb október 21-én, a Salzburg ellen történt meg.

A Fehérvár AV19 továbbra is a liga leghatékonyabb csapata az ellenfél kapuja előtt, a HC Orli Znojmo viszont a legrosszabb emberelőnyös mutatókkal rendelkezik. Mindkét alakulat erős támadószellemben játszik, hiszen a Fehérvár AV19 120, míg a csehek 119 találatot szereztek ebben a szezonban, ami a harmadik és a negyedik legtöbb a ligában. Az együtteseknek a pénteki lesz az utolsó alapszakasz meccse egymás ellen, kétszer a fehérváriak, egyszer pedig a znojmoiak örülhettek a találkozó végén az EBEL 2018/19-es kiírásában.

A mérkőzés előtt Hári János, illetve Hannu Järvenpää mondta el meglátásait:

Az összecsapás 18:45-kor kezdődik, a Digi Sport 1 pedig élőben közvetíti.


JEGYINFORMÁCIÓ


Helyszíni jegyvásárlás:

A pénztárak a mérkőzések előtt két órával nyitnak.

A fizetés készpénzzel, bankkártyával és SZÉP-kártyával egyaránt lehetséges. 

Online jegyvásárlás:

Vásárolja meg jegyét online az Eventim oldalán IDE KATTINTVA.

Ülőhelyek korlátozott számban érhetőek el a nagy mennyiségű bérletek miatt.

Jegyárak:

  • Felnőtt állóhelyi: 2000 Ft
  • Diák állóhelyi: 1000 Ft
  • Ülőhelyi: 3000 Ft

Parkolás:

Az autóval érkező szurkolóink számára parkolás a Raktár utca mindkét oldalán, valamint a Mártírok útja Raktár utca felőli oldalán.

Belépés rendje:

  • A találkozóra a beléptetés 60 perccel a kezdő sípszó előtt indul.
  • Állóhelyi bérlettel belépés a bal oldalon, míg karszalagot igénylő ülő és VIP jegyekkel, valamint bérletekkel a jobb oldali ajtón lehetséges.
  • Kérjük a belépés előtt készítsék elő jegyeiket, bérleteiket, illetve kedvezményhez szükséges igazolványokat a bejutás megkönnyítésének érdekében.