Andrej Brodnik: „Mindenki keményen dolgozott”

  • 2019.02.07. 14:00
  • Fehérvárav19
Juniorcsapatunk legutóbbi mérkőzését Andrej Brodnik vezetőedző és Halasi Márk, az együttes védeője értékelte. Cikkünkben megtekinthető a találkozó összefoglalója és galériája is.

Juniorcsapatunk az Újpest elleni győzelem után hat pont előnnyel vezeti az EBYSL tabelláját. Andrej Brodnik vezetőedző elégedett volt a mérkőzés után: „Fontos három pontot szereztünk a válogatott szünet előtt. Elértük a célunkat, amit kitűztünk magunk elé. A második harmadban sajnos két játékosunk megsérült, Ambrus Gergő és Rétfalvi Kristóf nem tudott visszaállni a játékba. Ettől függetlenül jól fejeztük be a második játékrészt. Lőttünk öt gólt, ennek természetesen örülünk. A koncentrációval akadtak problémáink a harmadik harmadban, ami nem is meglepő, hiszen egy kicsit már mindenki a válogatottal foglalkozott fejben. Úgy gondolom, ezt a három pontot együtt szereztük meg, hiszen mindenki, aki pályára lépett ezen a találkozón, keményen dolgozott és hozzátett a végeredményhez.”

Végeredmény: Fehérvár AV19 – UTE 5-1 (3-0, 2-0, 0-1)
Összeállítások:
Fehérvár AV19: Adorján (Horváth D.) – Kovács, Halasi, Németh K., Rajz, Madácsi, Vas, Németh Á., Kóger, Dobmayer, Dézsi, Rétfalvi, Almási, Vizi, Buzás, Ambrus, Erdély
UTE: Márkus (Sági) – Molnár, Nemes, Szabó, Gálos, Gáspár S., Páterka, Horváth, Kovács, Egyedi, Mansson, Gáspár L., Zsigmond B., Zsigmond Á., Pápa, Banga, Endrei, Béres
Gólszerzők: Dézsi, Erdély, Madácsi (2), Almási illetve Zsigmond B.

Az UTE elleni találkozó összefoglalója: 

Halasi Márk, a fehérvári juniorok védője az utóbbi három szezonban hat bajnoki címet szerzett csapatával. A 19 éves hátvéd a következőket mondta el az Újpest elleni találkozó után: „A Master Round első mérkőzése az Újpest ellen, sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de úgy gondolom, most sikerült visszavágnunk nekik és megmutattuk, hogy azon a mérkőzésen csak rossz napot fogtunk ki. A mostani meccset sikerült jól kezdeni és két gyors góllal magunkhoz ragadni az előnyt, megmutatni nekik, hogy ez nem az ő meccsük lesz. az előnyünket pedig tovább növeltük. Pörgős összecsapás volt, a csapat nagyot küzdött és a kapusunk is a helyén volt, nagyokat mentett és tartást adott az egész brigádnak. Úgy gondolom, hogy ez egy fontos győzelem volt ahhoz, hogy elsők maradhassunk a középszakasz végén, hogy először választhassunk ellenfelet a negyeddöntőre.”

Az Újpest elleni mérkőzés galériája: