A Vienna Capitals együttesét is legyőzték

  • 2018.10.31. 20:00
  • Fehérvárav19
Múlt héten a Bécs otthonába utazott U20-as csapatunk. A mérkőzést Andrej Brodnik vezetőedző értékelte.
Juniorcsapatunk vezeti az EBYSL-ben csoportja tabelláját, sőt a másik, tíz osztrák gárdából álló csoport első helyezettjét is megelőzi az összes mérkőzésen szerzett pontok tekintetében, így jelenleg ők a liga legjobbjai.
 
Múlt héten a Vienna Capitals volt az ellenfél, ahol U20-asaink magabiztos győzelmet arattak. A három pontos meccs ellenére Andrej Brodnik vezetőedző nem volt teljesen elégedett a teljesítménnyel. „Izgalmas volt, hiszen nem kezdtük jól a mérkőzést, sok egyéni hibát vétettünk. A kapusunk nagyon jól dolgozott és ezzel a teljesítménnyel az egész csapatot támogatta. Az első harmad az övé volt, nagyon sokat segített a srácoknak. A mezőnyjátékosaink nem voltak jelen fejben száz százalékig, olyan hibáik voltak, mint egy kezdőnek, ez pedig a koncentráció hiányához vezetett. Ezután sikerült visszaépíteni a játékunkat, úgy gondolom, a harmadik harmad volt a legjobb. Igazából a második játékrészben kezdődött számunkra a mérkőzés, teljesen pedig a harmadikra sikerült visszajönnünk. Az ellenfél elég agresszívan és idegesen játszott, így elég kemény meccs volt, arról nem is beszélve, hogy tizennégy játékossal és egy kapussal tudtunk elutazni a sérültek miatt. Összességében jó játékot mutattunk, a hibáink javításán pedig természetesen folyamatosan dolgozunk.”
 
Vienna Capitals – Fehérvár AV19 1-6 (0-1, 0-2, 1-3)
Csapatunk összeállítása: Usnik - Kis, Dobmayer, Rajz, Rétfalvi, Kovács, Horváth, Németh Á., Dézsi, Almási, Németh K., Galusnyák, Roczanov, Vizi, Ambrus
Gólszerzők: Kurochkin illetve Almási, Rajz, Roczanov, Németh K. (3)