A Gyergyói HK ellen kezdenek

  • 2020.08.25. 15:23
  • Fehérvárav19

A Hydro Fehérvár AV19 zárt kapus mérkőzésen, Érden kezdi meg a felkészülési mérkőzések sorát. A találkozót klubunk YouTube-csatornáján élőben közvetítjük.

„Egy hete készülünk közösen” – kezdte Antti Karhula, a csapat vezetőedzője. „Reméljük, hogy a jégen viszontlátjuk azokat a dolgokat, amin egész héten dolgoztunk. Ami most a legfontosabb, szeretnénk látni, hogy a játékosok igazi csapatmunkát végezzenek. A mai mérkőzésen azon lesz a hangsúly, hogy az együttes minden tagja keményen dolgozzon és megteremtsük az alapot arra, hogy a szezont a megfelelő ritmusban tudjuk elkezdeni.”

A Gyergyói HK és a székesfehérvári alakulat legutóbb 2001-ben, a Gyilkostó-kupán találkozott egymással, az akkor még Alba Volán FeVita néven szereplő együttes majdnem húsz évvel ezelőtt tornagyőztesként térhetett haza az erdélyi városból. A Gyergyói HK a járványügyi helyzet miatt Érden készül, az előszezon első mérkőzésén pedig magabiztos, 9-1-es győzelmet arattak a Dunaújvárosi Acélbikák ellen. A piros-fehérek alaposan megerősödtek a nyáron, keretükben szerepel a korábban Székesfehérváron szereplő Tero Koskiranta is.

A kedden 18:30-kor kezdődő, zárt kapus találkozót klubunk YouTube-csatornáján élőben közvetítjük.