Új időszak kezdődik: bet-at-home ICE Hockey League

  • 2020.07.04. 14:13
  • Fehérvárav19

Az új név mellett bemutatták a pontvadászat új logóját, amely hatszögletű jégkristályt formáz és a teljes arculatot meghatározó elemként hatja át. Az új szezon a tervek szerint szeptember 25-én kezdődik.

A liga televíziós partnerei, a Sky Sport Austria és a Puls24 csatornáin a liga ügyvezetője, Christian Feichtinger mutatta be az ICE új arculatát és itt jelentették be az új szezon tervezett kezdetét is.

 „Az utóbbi években a liga európai topbajnoksággá nőtte ki magát. Kiemelt fontosságú volt számunkra, hogy a nemzetközi prémiumtermékünknek megfelelő új brandet és megjelenést hozzunk létre. Az újraindítás túlmutat az új logón és reklámeszközökön. Az ICE brand meghatározza a teljes identitást, amelyet közösen a liga, a klubok és a partnerek alkotnak. Nagyon várjuk a szeptember 25-i tervezett kezdést. A kormány közelmúltbeli pozitív jelzései és az ehhez kapcsolódó enyhítések segítenek abban, hogy a következő évadot megfelelően tervezhessük és előkészíthessük” – mondta a bet-at-home ICE Hockey League ügyvezetője, Christian Feichtinger.

Rövidítés: ICE

A liga elnevezésének rövidítése az ICE. A név magáért beszél. A víz hatszögű jégkristállyá fagy, a kristályok egy-egy sarka pedig az ICE brand egy jellemzőjét jelenti: nemzetköziség, stabilitás, fejlődés, sportszerűség, valamint európai és digitális prémium termék. Éppen ezért az ICE nem csak a liga nemzetköziségére utaló rövidítés (International Central European), hanem kiemeli a jégkorongsport összekötő erejét.

bet-at-home ICE Hockey League

A liga átalakítását követő 21. szezontól bet-at-home ICE Hockey League lesz a bajnokság neve. Ahogy a szervezet már korábban bejelentette, a liga és az online fogadással és játékkal foglalkozó szolgáltató a következő három évre kötött megállapodást, további kétéves opcióval. A bet-at-home ICE Hockey League négy ország tizenegy résztvevőjét tömöríti.

Új arculat

A név mellett további jelentős változást jelent az új logo és arculati elemek, amelyek modern külsőt és egységességet kölcsönöznek a ligának. A logo az ICE brandhez kapcsolódóan hatszögletű jégkristályt formáz. A kristály belsejében látható betűk is hatszögletű formát kaptak, amelyek szintén a brand hat fő tulajdonságára utalnak.

Új jelmondat – „united by passion” – „a szenvedély egyesít”

A liga érintettjeit - szervezet, klubok, partnerek, szurkolók – a szenvedély köti össze. A jégkorong egyesít, a jégen való rivalizálás ellenére a jégkorongos családot ugyanaz a szenvedély hajtja. Ezt fejezi ki az új jelmondat „united by passion”, amely a liga elsődleges hashtagjeként is megjelenik #unitedbypassion.

Új honlap és csatornák

A liga brandjének újratervezése az új honlappal, amely a https://ice.hockey címen elérhető, válik teljessé. A felület, melyet az új arculat mejelenéséhez igazítottak, szombattól elérhető.