Trevor Cheek érkezik a Hydro Fehérvár AV19-hez

  • 2024.05.02. 18:00
  • Fehérvárav19

Amerikai csatárt igazolt a Hydro Fehérvár AV19 a 2024/2025-ös szezonra. 

Amerikai csatár érkezik a Hydro Fehérvár AV19-hez. Trevor Cheek 2010-től 2013-ig a WHL-ben játszott, majd a 2013/2014-es szezontól kezdődően ECHL-ben és AHL-ben is szerepelt. 2019-től Európába vette az irányt és Dániában és Svédországban is két-két szezont töltött. Az ICEHL sem ismeretlen terep számára, hiszen múlt szezonban a Vienna Capitals csapatát erősítette.

Az egyik fő ok, amiért úgy döntöttem, hogy csatlakozom a csapathoz, az a csapat tavalyi játékának színvonala, és az a törekvésük, hogy a következő szezonban még jobbak legyenek. Nyilvánvalóan sok minden szerepet játszik egy ilyen döntésben, de végülis a bajnoki cím megszerzésének lehetősége a legfontosabb” - támasztotta alá a játékos Fehérvárra való igazolását. Beszéltem Szélig Viktorral, a csapat general menedzserével és ami a legjobban tetszett a vele való beszélgetésben, hogy a csapat céljai és törekvései hasonlóak az enyémekkel."

Az új csatár nagyon pozitívan áll az ellőtte álló szezonhoz Székesfehérváron. Miután az előző szezont Bécsben töltöttem, jól ismerem a ligát. Nem sokat tudok még a játékosokról és a magyar hokiról azon kívül, hogy múlt szezonban a Fehervár ellen játszottam és nagyon megfogott a fehervári szurkolók szenvedélye. Izgatottan várom, hogy a csapat mellett léphessek pályára és részese legyek a fehérvári szurkolók általtal nyújtott hangulatnak és támogatásnak."

Az erősségem, hogy kemény játékot játszom mind támadásban, mind védekezésben, és szeretek gólokat szerezni. Fő célom a csapat győzelme. Ezzel együtt minden személyes cél és siker magától következik majd” - mesélte magáról Trevor Cheek, aki a 39-es mezszámot fogja viselni.