Tizenkét pontot gyűjthetnek a héten

  • 2018.10.10. 12:00
  • Fehérvárav19
Ifjúsági csapatunk két mérkőzést játszik a héten, melyek mind a magyar, mind az osztrák bajnokság pontvadászatában számítanak. Barabás Miklós másodedzőt és Parragi Dánielt, az együttes támadóját kérdeztük az esélyekről.
U18-as csapatunk szerdán a MAC Újbuda ellen játszik bajnoki mérkőzést. Van miért visszavágnia a fehérvári együttesnek, hiszen a tavalyi szezonban e két gárda játszott döntőt egymással, ahol a budapestiek bizonyultak jobbnak. Barabás Miklós másodedző bízik csapatában: „Szerdán játsszuk az első mérkőzésünket a héten, a MAC ellen a Kisstadionban. A szezon egyik legjobban várt összecsapására utazunk. Valószínűleg kapunk az U20-ból játékosokat és abban bízunk, hogy mindenki száz százalékosan beleáll a munkába és revansot vesz a tavaly márciusban játszott mérkőzés miatt. Minden adott ahhoz, hogy egy jó meccset játszunk és természetesen a győzelem a cél.” Szombaton az Újpest érkezik Székesfehérvárra, a szakember szerint nem lesz könnyű mérkőzés: „Véleményem szerint az UTE az egyik legerősebb magyar csapat a mezőnyben. Remélhetőleg izgalmas, szoros, nagy sportértékkel rendelkező mérkőzést fogunk velük játszani.”

Parragi Dániel, az együttes támadója a győzelmet tűzte ki célul maguk elé. „Ezen a héten is két mérkőzésünk lesz. Szerdán a MAC otthonába utazunk, szombaton pedig az Újpestet fogadjuk itthon. Erős, összeszokott ellenfelekkel fogunk játszani, de mindent megteszünk azért, hogy mindkét meccsen mi szerezzük meg a győzelmet.” A fiatal csatár arról is beszélt, hogyan látja csapatát, és hogy érzi magát a társai között. „A csapat minden játékosával nagyon jóban vagyok, ezért a közérzetemmel sincsen semmi gond, jól érzem magam itt. Az öltözőben és a pályán is sok pozitivitás van a játékosok között, ami nagyon fontos ahhoz, hogy a mérkőzéseken jó teljesítményt tudjunk nyújtani.”

Ifjúsági csapatunk következő hazai mérkőzését október 13-án, szombaton 14:30-kor játssza az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.