Tavalyi döntősök küzdelmei következnek

  • 2019.01.30. 12:00
  • Fehérvárav19

Ifjúsági csapatunk két mérkőzést játszik a héten, a várakozásokról Nagy András vezetőedző beszélt.

Ifjúsági csapatunk a MAC Budapest együttesét fogadja szerdán délután. Izgalmas mérkőzést láthatnak, akik kilátogatnak a Raktár utcába, hiszen a két gárda tavaly egymás ellen küzdött a magyar bajnoki címért, ahol végül az egyetlen döntő meccsen a budapestiek bizonyultak jobbnak. Van miért visszavágni Nagy András együttesének, mivel az alapszakasz utolsó összecsapásán fehérvári győzelem született, másnap viszont a Master Round indulásakor A MAC szerezte meg a három pontot. A vezetőedző így nyilatkozott a szerdai találkozó előtt: „Mindenkinek meg kell mutatnia, hogy helye van a csapatban és szerepet kell vállalnia. Ez a meccs egy szintfelmérő lesz azoknak, akik kevesebb szerephez jutottak a szezonban, hogy éles meccsen is meg tudják magukat mutatni. Kipróbáljuk őket, hogy mire képesek, hiszen, ha mindig csak azokkal a játékosokkal állunk ki, akik mindkét bajnokságban játszanak, akkor ezek a srácok megmaradnak epizódszereplőknek és nem jutnak előrébb. Most megkapják a lehetőséget, az esélyt, hogy megmutassák, mire képesek.”

A MAC Budapest elleni találkozó 2019. január 30-án, szerdán 14:30-kor kezdődik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban és élőben nézhető a Fehérvár AV19 YouTube-csatornáján.
Vasárnap Salzburgba utaznak az ifik, ez is kemény mérkőzésnek ígérkezik, hiszen a tavalyi EBJL-bajnok lesz az ellenfél, ráadásul tavaly ez a két gárda vívta a döntőt. A szakember bizakodóan tekint a vasárnapi találkozóra: „Teljes kerettel utazunk Salzburgba, egyszer már legyőztük őket az otthonukban ebben a szezonban. Remélem, ez most sem lesz másként, hiszen a srácok már éhesek a győzelemre.”