Szurkolói információk a Linz elleni mérkőzés előtt

  • 2019.12.30. 11:55
  • Fehérvárav19
A Hydro Fehérvár AV19 a két ünnep között és az új év első napjaiban is több ízben szerepel hazai pályán. A találkozókra ülőhelyi jegyek csak korlátozott számban érhetők el.

A Hydro Fehérvár AV19 hazai mérkőzései az ünnepi időszakban:

Mérkőzés Dátum Időpont
Hydro Fehérvár AV19  - EHC LIWEST Black Wings Linz december 30. 19:15
Hydro Fehérvár AV19 - HC Orli Znojmo január 3. 19:15

A Fehérvár AV19 december 30-i, Linz elleni mérkőzésére az ülőhelyi jegyek már elfogytak, a Znojmo elleni, január 3-i találkozóra pedig már csak korlátozott számban érhetők el. Állóhelyi felnőtt, valamint diák- és nyugdíjasjegy vásárlására természetesen továbbra is van lehetőség a pénztárban, valamint az interneten. A jégcsarnok pénztárában a készpénzes fizetés mellett továbbra is elérhető a bankkártyás, és SZÉP-kártyás fizetés is.

Az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok pénztárai mindhárom találkozó előtt 2 órával nyitnak, elővételes jegyvásárlásra pedig a közönségkorcsolya alkalmával is lehetőség van, illetve az Eventim felületén online vásárlásra is nyílik mód. Amennyiben a fent említett lehetőségek egyikével sem tud, vagy nem kíván élni, az Eventim jegyirodáiban is elérhetők a tikettek, melynek listája IDE KATTINTVA látható.

Az interneten vásárolt és otthon nyomtatott jegyeknél, kérjük figyeljenek a nyomtatási minőségre, a telefonos beolvasás esetén a PDF dokumentum is elegendő a belépéshez, ehhez, kérjük, képernyőjük fényerejét állítsák maximumra!

Közönségkorcsolya időpontok:

DÁTUM IDŐPONT
2020. 01. 01. szerda 17:00 - 19:45
2020. 01. 02. csütörtök 17:00 - 19:45
2020. 01. 04. szombat 17:00 - 19:45
2020. 01. 05. vasárnap 17:00 - 19:45

A megnövekedett nézőszámra való tekintettel kérjük szurkolóinkat, a megszokottnál korábban érkezzenek a jégcsarnokhoz, ne hagyják utolsó pillanatra a jegyvásárlást, valamint éljenek az elővétel lehetőségével! A jégcsarnokban megszokott, barátságos, családias hangulat megtartása érdekében legyenek tekintettel szurkolótársaikra, segítsék a biztonsági szolgálat munkáját, hiszen a jó hangulat mindannyiunk érdeke.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a kapuk mögötti, valamint a betonlelátó két oldalán, a sarokban található szektorok állóhelyi szektorok. A klub a bejáratnál, valamint a szektorok bejáratánál tájékoztató táblákat helyez ki az ezekben a szektorokban szurkoló kilátogatók számára. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Fehérvár AV19 SC  kéri az itt helyet foglaló szurkolókat, hogy állva szurkoljanak a találkozón annak érdekében, hogy a jeggyel rendelkezők mindegyike el tudja foglalni helyét a lelátók valamelyikén!