Szirányi Bence marad Fehérváron

  • 2017.05.04. 14:00
  • Fehérvárav19
A válogatott hátvéd a következő szezonban is az EBEL-csapatot erősíti majd.
Szirányi Bence 2013 óta játszik Székesfehérváron. A négy szezon alatt 195 EBEL-alapszakasz mérkőzésen 62 pontot szerzett, míg a rájátszásban 10 összecsapáson 1 pontot hozott össze, és alapemberré nőtte ki magát. A 29 éves hátvéd most újabb egy évre kötelezte el magát.
„Örülök a szerződéshosszabbításnak” – kezdte az előző évadban 1 gólig és 9 gólpasszig jutó bekk. „Elégedetlen voltam az előző évadban mutatott teljesítménnyel, gondolok itt a saját, illetve a csapat által mutatott produkcióra. Ez is szerepet játszott a döntésemben. Messze várakozás alatt teljesítettünk, de korábban már megmutattuk, hogy több van bennünk. Igaz ez rám is, szeretném kihozni magamból újra a maximumot. A menedzsment tervei szerint egy ütőképes, a rájátszásba kerülésre esélyes keret állhat össze itt, ami bizakodásra ad okot” – mesélt döntésének hátteréről Szirányi.
A hátvéd Benoit Laporte, a Fehérvár AV19 vezetőedzőjével is egyeztetett a kontraktus aláírása előtt. A szakember is maradásra bíztatta a játékost. „Kiértékeltük a szezont a szakvezetővel és hasonló következtetéseket vontunk le. Ő is úgy látta, hogy több volt az együttesben annál, mint amit kihoztunk belőle, és elmondta, hogy milyen szerepet szán majd nekem a jövőben. Szeretnék minél több időt jégen tölteni és hozzásegíteni a csapatot ahhoz, hogy feledtetni tudjuk az előző, keserűre sikeredett évet” – árulta el a kijevi divízió 1/A világbajnokságon 3 pontot szerző jégkorongozó, aki Kóger Dániel után a második magyar válogatott játékos, akivel szerződést hosszabbított a Fehérvár AV19.
Csapatunk menedzsmentje folyamatosan dolgozik a 2017/2018-as keret kialakításán, így napokon belül újabb hírek várhatók.