"Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy kitartottak és velünk voltak"

  • 2018.03.10. 19:35
  • Fehérvárav19
A Fehérvár AV19 évzáróján Gál Péter Pál, a klub elnöke köszönetét fejezte ki szurkolóinknak, valamint a multicsarnokról is ejtett néhány szót.

Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke: Március eleje van, nem úgy terveztük mi sem, hogy már ezen a napon évértékelő ankétot tartunk. Sokat gondolkoztam, hogy milyen szavakkal kezdjem, amikor értékelem a szezont. Elsőként szeretném megköszönni mindenkinek, hogy kitartottak és velünk voltak, szurkoltak a csapatnak, igyekeztek megteremteni a hangulatot akkor is, amikor nem úgy ment a szekér, ás amikor nem sikerült jó játékkal megörvendeztetni a szurkolókat. Az utolsó mérkőzés után úgy éreztem, hogy a pohár félig üres, azóta ez megváltozott, a pohár most félig tele van. Ez ennek az önállóvá váló klubnak az első szezonja, remélem, hogy sikerült lerakni olyan alapokat, amivel a jövőben küszöböt át tudjuk lépni.

A multicsarnok minden, a megépítéséhez szükséges engedélye jogerős, a vonatkozó közbeszerzés első szakasza lezárult, kezdődik a második szakasz, áprilisban újabb döntés vár ránk. Reméljük, a utána kormány meghozza azt a végső döntést, ami a kivitelezéshez szükséges. Ezután egy május végi döntésben reménykedünk, ezt követi egy maximum 18 hónapos kivitelezési időszak. Jelenleg úgy néz ki, hogy a város és a kormány tartani tudja azt az ígéretét, hogy 2019 év végére új csarnok álljon Fehérváron.

Az évzáró teljes felvétele megtekinthető: