Stipsicz Bence ismét Pásztor György-díjat kapott

  • 2020.06.03. 18:27
  • Fehérvárav19

A Magyar Jégkorong Szövetség idén is kihirdette az évad legjobbjait. Csapatunk fiatal hátvédje másodízben nyerte el a legjobb hátvédnek járó Pásztor György-díjat.

A legjobb hátvéd a Pásztor György-díjat kapja 2018 óta. Az elismerést a tavalyi évhez hasonlóan Stipsicz Bence, a Hydro Fehérvár AV19 válogatott játékosa vehette át. 48 EBEL-mérkőzésen négy gólt és 11 gólpasszt jegyzett. A válogatott sikerrel vett olimpiai selejtezőjén is stabilitást adott a csapatnak, sőt, a britek elleni ki-ki meccsen gólt is lőtt. Bekerült a JÉSZ All Star csapatába is.

„Nagy megtiszteltetés, hogy kétszer egymás megkaptam ezt a díjat. Nem számítottam rá idén, ugyanis felemásnak tartom a szezont. Az elején nekem sem ment jól a játék, aztán januártól már feljavultam. Sajnos a csapat nem tudott bejutni az EBEL rájátszásába, pedig többre voltunk hivatottak. Jobb volt a keret, mint amilyen helyezést elértünk, csak hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Az idényből az olimpiai selejtezős továbbjutás marad a legemlékezetesebb pillanat a számomra. Már készülünk az új szezonra, az egyéni edzések után már kiscsoportos gyakorlásokkal. A cél az, hogy a Fehérvárral kerüljünk be a rájátszásba, és ott menjünk legalább egy kört, emellett a válogatottal is jó eredményt szeretnék elérni a jövő évi vb-n” – fogalmazott a hátvéd.

A további díjazottakról bővebb információ a Magyar Jégkorong Szövetség honlapján olvasható.