Rajna Miklós újabb két évig Fehérváron

  • 2016.06.04. 10:46
  • Fehérvárav19
A 2015-ös év jégkorongozója 2012 óta szerepel a koronázóvárosban.

Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia junior csapatával már az első, Székesfehérváron töltött évében megnyerte az EBYSL-t.. A dunaújvárosi születésű kapus szintén első fehérvári évében mutatkozott be az EBEL-ben, ahol az elmúlt négy szezonban a liga egyik legjobb kapusává nőtte ki magát, a 2015/2016-os szezonban 92,1 százalékon védett.

Ocskay Gábor, a klub szakosztály-igazgatója elmondta, egyértelmű volt, hogy szükség van a válogatott hálóőrre: „Úgy érzem, hogy az elmúlt évek teljesítménye alapján a klubvezetés és a szakmai vezetés részéről is egyértelmű volt az, hogy Rajna Miklósra szükségünk van Székesfehérváron. Az elmúlt évek teljesítményével bizonyított ezért különösen örülünk annak, hogy két évre kötelezte el magát nálunk.”

Rajna Miklós nem csak klubszinten, hanem a nemzeti csapatban is letette a névjegyét. A magyar jégkorong-válogatott tagjaként nagy szerepe volt abban, hogy a válogatott 2015-ben visszajutott az elitbe, valamint Szentpéterváron is képviselte hazánkat az Elit Világbajnokságon.

Teljesítményével kiérdemelte azt, hogy a Magyar Jégkorong Szövetség 2015. év férfi jégkorongozójának választotta.