Programdömping év végéig

  • 2023.10.16. 18:52
  • Fehérvárav19

Különböző programelemekkel bővül a mérkőzésnaptár, novemberben kedvezményes hétvégi jeggyel, azaz Weekend pass-szal is látogathatóak lesznek a mérkőzések.

Október utolsó mérkőzésén, 27-én a HCB Südtirol Alperia elleni összecsapáson ismét kutyatápgyűjtést szervezünk az ASKA Alapítvánnyal közösen. Ezen kívül a mérkőzésen a menhely kutyái is megjelennek, így az örökbefogadásra váró kutyákkal is megismerkedhetnek a szurkolóink. 

Novemberben két alkalommal is, november 4-én és 5-én, illetve november 17-én és 18-án, pénteken és szombaton, egymást követő napokon lép hazai pályára a csapat. Ezen két hétvége alkalmával egy újdonsággal készültünk a lelkes szurkolóknak, hiszen mindkét mérkőzés érvényes belépőjegyeiket 20 százalék kedvezménnyel válthatják meg. A Weekend pass online, és a hétvége első mérkőzésén (pénteken) személyesen is kiváltható.

November 17-én az EC Klagenfurt elleni mérkőzésen ismét Dobd be a pakkot! játékot szervezünk, a Diabétesz Világnaphoz legközelebb eső találkozón a játék bevételét ismét jótékony célra ajánlja fel a klub. November 26-án a Black Wings Linz elleni összecsapás alkalmával a nagy népszerűségnek örvendő Zebra day, azaz a játékvezetői nap kerül ismét megrendezésre.

Decemberben ismét a rászorulókra helyezzük a hangsúlyt, így december 5-én és 8-án is az Adni jó kupa baráti kör Alapítvánnyal és a Szegényeket Támogató Alapítvánnyal közösen tartós élelmiszergyűjtést szervezünk, majd december 26-án ismét jótékonysági süteményvásárt szervezünk, ahol az Anyaotthon számára gyűjtünk.  

Ezen kívül a decemberi két hazai mérkőzésre bérleteseinknek lehetőséget biztosítunk egy darab, 50 százalékos kedvezményes kiegészítő jegy vásárlására (a kuponkódot a berlet-fehervarav19.hu oldalra belépve találják).

A teljes programkínálat elérhető IDE KATTINTVA vagy a honlap Csapat/Menetrend/Programok és események menüpontjában.