Nincs megállás az ifiknél

  • 2019.11.28. 12:00
  • Fehérvárav19
Ifjúsági csapatunk négy nap alatt három mérkőzést játszik, melyekről Nagy András vezetőedző mondta el meglátásait.

Csütörtökön hazai pályán szerepel ifjúsági csapatunk, a magyar bajnokság következő fordulójában a Vasas érkezik a Raktár utcába. Van miért visszavágnia Nagy András együttesének, hiszen a két gárda idei első találkozóján egy góllal a budapestiek bizonyultak jobbnak. A vezetőedző bizakodó a találkozóval kapcsolatban: „A kvalifikációban mindössze egy mérkőzést vesztettünk el, éppen a Vasas ellen. Mindenki vissza akar vágni nekik, azt érzem, hogy nem egy egygólos meccs lesz. Most biztosan mindenki a góllövő ütőjével fog érkezni és ha azt a sebességet tudjuk tartani, amit az elmúlt hétvégén mutattunk, akkor nem lehet kérdés, hogy milyen eredmény születik majd. Az előző találkozásunk előtt nem játszottunk jó meccseket, sok lőtt és kevés kapott gólos találkozónk volt, nem tudtunk felpörögni, így pedig nehéz egy meccset megnyerni. A Vasas játékosai jól védekeznek, kontrákból próbálkoznak veszélyeztetni, de megvannak az eszközeink ennek megoldására, azon fogunk dolgozni, hogy minél több gólt lőjünk. A tempót muszáj tartanunk, hiszen hétvégén megint két mérkőzésünk lesz.”

Hétvégén ausztriai túrán szerepelnek U18-asaink, szombaton a Salzburg, vasárnap pedig a Bécs lesz az ellenfél. Nagy András ezekről a mérkőzésekről is elmondta meglátásait: „A Red Bull ellen szeretnénk megismételni a múlt pénteki eredményt, győzni szeretnénk, bebizonyítani, hogy jók vagyunk és hazai pályán is fel tudjuk venni a versenyt osztrák ellenfelünkkkel szemben. Hatórás buszút után fogunk jégre lépni, de nem hiszem, hogy ez nagy gondot fog okozni. A Bécsnek szeretnénk visszavágni a múltkor itthon elszenvedett vereségért, de minden meccs 0-0-ás eredménnyel kezdődik. Vannak betegeink, sérültjeink, sajnos eltiltásunk is van, így még nem tudjuk pontosan, hogy kik állnak majd harcra készen. A betegek valószínűleg fel fognak épülni a hétvégére, a 2004-eseink is jönnek, Kiss Ádám kisebb zúzódás, Vizi András pedig kézsérülés miatt nem utazik velünk, ám úgy gondolom, a srácok értük fognak pályára lépni ezen a héten az összes mérkőzésen.”

Ifjúsági csapatunk Vasas elleni hazai mérkőzése 2019. november 28-án 17:40-kor kezdődik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A találkozóra a belépés ingyenes.