Névadó szponzori megállapodás a Hydro Extrusion Hungary Kft.-vel

  • 2019.07.26. 12:19
  • Fehérvárav19

A székesfehérvári EBEL-csapat a következő három évben Hydro Fehérvár AV19 néven szerepel az osztrák bázisú bajnokságban.

A csapat pénteki sajtótájékoztatóján Gál Péter Pál és Frank Iepema, a Hydro Extrusion Hungary Kft. ügyvezető igazgatója bejelentették, hároméves megállapodás keretében névadó szponzori együttműködést köt a koronázóvárosi jégkorongklub és a norvég székhelyű alumíniumipari cégcsoport.

A Fehérvár AV19 SC elnöke elmondta, örömteli és kiemelkedő esemény ez a klub életében, hiszen a cég a székesfehérvári gazdasági élet egyik vezető szereplője, ezen kívül pedig nemzetközi szinten is piacvezetőnek számít. „Korábban már más néven álltak a csapat mellett, ez az együttműködés akkor is sikeres időszaknak volt mondható. Reméljük, hogy a most előttünk álló három év nem csak azokat a sikeres éveket idézi fel, hanem annál még sikeresebb, még eseménydúsabb időszak lesz a csapat életében. Sokat várok az együttműködéstől, hiszen a város egyik legnagyobb, legerősebb sportklubja és az egyik legnagyobb, legerősebb gazdasági szereplője kötött megállapodást. Nem csak szigorúan a hoki területére szeretnénk koncentrálni, hanem közösen szeretnénk folytatni a klub által meghirdetett ’Több, mint hoki’ szlogennek megfelelő társadalmi szerepvállalást, szeretnénk, ha a két név olyan pozitív eseményekben jelenne meg Székesfehérváron, ami a jégkorongon kívüli világban is elismerésre ad okot. Ami a szakmát illeti: azt remélem, hogy a névadó szponzorunknak folyamatos fejlődéssel, jó teljesítménnyel tudjuk megköszönni a szponzorációt és azt, hogy a Hydro mind gazdaságilag, mind a nevével, megjelenésével és erejével támogat bennünket” – tette hozzá a klub elnöke.

Frank Iepema, a Hydro Extrusion Hungary Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette, a cég és a klub számos közös vonása miatt döntöttek a támogatás mellett: „Korábban Sapa néven már támogattuk a csapatot, és nagy örömmel tesszük ezt újra, immár Hydro néven. Azért támogatjuk a csapatot, mert hasonló a mentalitásunk: folyamatos fejlődésünk és bátorságunk révén erősödtünk meg. Közös bennünk, hogy a legjobbak akarunk lenni és győzni szeretnénk; hogy soha nem adjuk fel; és hisszük, hogy hozzáértéssel és csapatmunkával elérjük céljainkat. Közös bennünk, hogy részt veszünk a város közösségi életében, társadalmi események támogatásával és kezdeményezésével. Büszkén jelentjük be együttműködésünket, és szurkolunk a jégkorongcsapat további sikereihez. Hajrá, Hydro Fehérvár AV19!” – mondta a norvég székhelyű cégcsoport magyarországi vezetője.