Nagyarányú győzelem a magyar bajnokságban

  • 2018.12.05. 12:00
  • Fehérvárav19

Ifjúsági csapatunk hazai jégen tízgólos győzelmet aratott legutóbbi mérkőzésén, melyet Barabás Miklós másodedző értékelt.

Ifjúsági csapatunk vezeti a magyar bajnoki tabellát, az osztrák ligában pedig jelenleg a második helyen állnak. Legutóbb az Óbuda Hockey Academy együttese ellen léptek jégre, ahol tízgólos fehérvári győzelem született. Barabás Miklós, az ifik másodedzője így nyilatkozott a mérkőzés után: „Nem volt túl nehéz ellenfél az Óbuda, ennek ellenére természetesen örülünk a három pontnak. Játékosaink egy része a juniorokkal lépett jégre múlt héten, hiszen ők négy mérkőzést is játszottak. Emiatt sok olyan játékost építettünk be erre a meccsre a csapatba, akik serdülő korúak, de remekül felvették a versenyt az U18-asok között. a tizenegy gólunkból nyolcat ők lőttek, ezen kívül pedig a két U16-os kapus egy kapott góllal hozta le a meccset, így azt gondolom, elégedettek lehetünk.” A szakember arra is kitért, hogy hogyan készültek erre a találkozóra: „A múltkori vereségből tanulva kijavítottuk a hibáinkat, nagy hangsúlyt fektettünk a védekezésre és amikor szembekerültünk az ellenfél kapusával, sikerültek a befejezések. Mindkét bajnokságban három mérkőzés van még az alapszakaszból, folytatjuk a kemény munkát.”

Végeredmény: Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia – Óbuda Hockey Academy 11-1 (3-1, 4-0, 4-0)
Összeállítások:
Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia: Csibi Dávid (Hegedüs) – Nyíreti, Szabó Z., Szakács, Kovács, Kiss, Alapi, Farkas, Szabó Cs., Gál, Hamrák, Keceli-Mészáros, Fekete, Nochta, Lánczos, Csibi Dániel, Gájer, Vizi, Szabó D.
Óbuda Hockey Academy: Poltzer (Papp) – Pallós, Kozák, Marián, Sipos, Csanády, Szalai, Novák, Balog, Flight, Sebők, Szabó, Pákay Szabó, Vastag, Nagy
Gólszerzők: Lánczos (2), Alapi (3), Fekete, Szabó Z., Kiss (2), Szabó D., Keceli-Mészáros illetve Sipos