MOL Fehérvár FC kedvezményes jegyvásárlási lehetőség

  • 2023.03.30. 13:16
  • Fehérvárav19

Április 8-án, szombaton 17:00-kor a MOL Fehérvár FC hazai pályán az Újpest FC csapatát fogadja.

Most egy lehetőséggel jelentkezünk, amely, mint sportszeretők, érdekes lehet számotokra. Az Újpest elleni rangadóra MOL Fehérvár FC jóvoltából 50 százalékos kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget kaptak azon szurkolóink, akik az elmúlt szezonban a Hydro Fehérvárv AV19 mérkőzéseire szóló bérlettel rendelkeztek.

A kedvezményes vásárlás menete:

  1. Látogass el a jegyvásárlás oldalra. https://jegymester.hu/production/740571/mol-arena-sosto-mol-fehervar-fc-ujpest-fc/74000599
  2. Válaszd ki az ülőhelyeket. Fontos, hogy a Jegytípusnál a „Normál elővételes” legyen kiválasztva, mert ezekre tudod majd érvényesíteni a kedvezményt.
  3. Ha kijelölted a helyeket, lépj be a kosárba és kattints a „Rendelkezik kuponnal?” gombra.
  4. A „Kuponkód” mezőbe írd be a bérleted vonalkódja alatt található számsort.
  5. A „Kuponkód érvényesítése” gombbal fogod érvényesíteni a kedvezményt.

Fontos, hogy egy kuponkódot csak egyszer lehet felhasználni. A kedvezményes árú jegyekre nem vonatkozik az akció, azokat nem lehet féláron megvásárolni. Az akció péntek (március 31.) 10:00 órától a mérkőzés kezdetéig (április 8., 17:00 óra) elérhető a Jegymester oldalán.

A 399 forintos kényelmi díjat nem a Vidi, hanem az oldal üzemeltetője számolja fel vásárláskor, így az nem feleződik az akciósan vásárolt belépőknél sem - ezt az összeget ugyanúgy ki kell fizetni jegyenként, mint normál vásárlás esetén.