Kötelező a három pont

  • 2019.01.25. 08:00
  • Fehérvárav19
Péntek este a Medvescak Zagreb érkezik Székesfehérvárra. A találkozó a megszokottól eltérően 18:00-kor kezdődik, és élőben nézhető a Digi Sport 1-en.

A gyengélkedő Zágráb csapatunk pénteki ellenfele, akik már légiósok nélkül állnak ki, és utolsó 21 mérkőzésüket rendre elveszítették. A horvátok 39 meccsen 21 pontot gyűjtöttek, amivel már biztosan az alsóházban folytatják a 2018/19-es szezon küzdelmeit. A Medvék 24 órán belül kétszer fognak jégre lépni, hiszen szombaton már az Innsbruckot fogadják. A találkozó előtt Bruno Fičur mondta el, hogy mi lehet cél a magyarok elleni összecsapáson: „Reméljük, hogy helyt tudunk állni a Fehérvárral szemben, és minél kevesebb kapott gólon tudjuk őket tartani. Jobban szeretnénk teljesíteni, mint az elmúlt néhány találkozón.”

A keddi Magyar Kupa győzelem után újra a rájátszást érő hatodik helyért szállnak harcba Háriék, akik utóbbi öt mérkőzésükön a megszerezhető 15 egységből 12-t megszereztek. Nyerni tudtak Linzben, Innsbruckban csak a ráadásban kaptak ki, a Villachot hazai pályán, a Klagenfurtot idegenben győzték le, míg Dornbirnban a hosszabbításban került hozzájuk a bónuszpont. Hannu Järvenpää legénysége jelenleg 64 ponttal a hatodik, ám tűlük csupán egy ponttal van lemaradva a Black Wings, illetve néggyel a Bulldogok, így továbbra is nagy a küzdelem a középmezőnyben. A Fehérvár AV19 továbbra is a liga leghatékonyabb együttese, hiszen 12.38%-kal vezetik a lövési statisztikákat: 1147 alkalomból 142-szer találtak be.

Az Erste Bank Eishockey Liga idei kiírásában eddig háromszor léptek egymás ellen pályára az pénteki ellenfelek, ebből egyszer a horvátok (4-2), kétszer pedig a magyarok (5:2, 5:0) örülhettek a mérkőzés végén.

Hannu Järvenpää továbbra sem számíthat majd Szabó Krisztián, Timotej Sille és Andrew Sarauer játékára.

Az összecsapás előtt Hannu Järvenpää és Sárpátki Tamás elemezte az ellenfelet.

A találkozó a megszokott pénteki időponttól eltérően 18:00-kor kezdődik, és a Digi Sport 1-en élőben követhető.


JEGYINFORMÁCIÓ


Helyszíni jegyvásárlás:

A pénztárak a mérkőzések előtt két órával nyitnak.

A fizetés készpénzzel, bankkártyával és SZÉP-kártyával egyaránt lehetséges. 

Online jegyvásárlás:

Vásárolja meg jegyét online az Eventim oldalán IDE KATTINTVA.

Ülőhelyek korlátozott számban érhetőek el a nagy mennyiségű bérletek miatt.

Jegyárak:

  • Felnőtt állóhelyi: 2000 Ft
  • Diák állóhelyi: 1000 Ft
  • Ülőhelyi: 3000 Ft

Parkolás:

Az autóval érkező szurkolóink számára parkolás a Raktár utca mindkét oldalán, valamint a Mártírok útja Raktár utca felőli oldalán.

Belépés rendje:

  • A találkozóra a beléptetés 60 perccel a kezdő sípszó előtt indul.
  • Állóhelyi bérlettel belépés a bal oldalon, míg karszalagot igénylő ülő és VIP jegyekkel, valamint bérletekkel a jobb oldali ajtón lehetséges.
  • Kérjük a belépés előtt készítsék elő jegyeiket, bérleteiket, illetve kedvezményhez szükséges igazolványokat a bejutás megkönnyítésének érdekében.