Ki volt március hónap legjobbja?

  • 2023.03.20. 14:14
  • Fehérvárav19

A Roland Divatház és a Hydro Fehérvár AV19 együttműködésének keretein belül Mihály Ákos, február hónap legjobbja után ezúttal március hónap legjobb játékosát keressük.

A Hydro Fehérvár AV19 és a Roland Divatház, a prémium világmárkákat több, mint 35 éve forgalmazó divatipari vállalkozás együttműködésének köszönhetően a szurkolók és a szakmai stáb véleményének bevonásával minden hónap végén az adott időszak legjobbjára voksolhatnak. Az együttműködés részeként a csapat öltözéke is kibővül: az együttes szakmai stábja a mérkőzéseken a cég által forgalmazott prémium márkás termékeket viseli majd.

A szavazás online zajlik október hónap legjobbjára március 20-tól március 22-én 14 óráig lehet szavazni.

szavazok március hónap legjobbjára

Az eredményt nem csak a szurkolói szavazatok határozzák majd meg, a csapat szakmai stábja is leadja voksát. A folyamat egyszerű: az e-mail cím megadása után minden érdeklődő három szavazatot adhat le az általuk három legjobbnak ítélt játékosra (az első játékos 3, a második 2, míg a harmadik játékos 1 pontot kap). A rendszer zárását követően a szavazatokat összesítjük, a legtöbb ponttal rendelkező játékos pedig a díj névadó szponzorának, a Roland Divatháznak köszönhetően 150 000 forintos vásárlási utalványt kap. A szavazás során szurkolói nyereményjáték is indul: a voksolók között a Hydro Fehérvár AV19 fanshopjában levásárolható kupont sorsolunk a szavazás lezárultát követően.