Két mérkőzés a nemzetközi szünet előtt

  • 2018.12.06. 10:00
  • Fehérvárav19

Ifjúsági csapatunk csütörtökön hazai jégen, míg szombaton idegenben lép pályára.

Csütörtökön a Dunaújváros együttese érkezik a Raktár utcába. Barabás Miklós, az ifik másodedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: „Az ellenfelünk egy lelkes, fiatal csapat, akiknél sok serdülő korú játékos játszik. Mivel a junioroknál a héten szünet van, minden játékosunk jégre lép csütörtökön, így nem is lehet más a célunk, mint a győzelem és a magyar bajnoki tabellán elfoglalt első helyünk megerősítése.”

Szombaton Znojmoba utaznak az U18-asok, ez lesz a válogatott szünet előtti utolsó mérkőzésük: „Várjuk ezt a találkozót, hiszen még nem játszottunk a Znojmo ellen idén az osztrák bajnokságban. Harcos, küzdős, fizikai hokira számítunk a meccsen, és természetesen mindent megteszünk a három pont érdekében. Úgy gondolom, a hibáinkat kijavítottuk, így magabiztosan léphetünk jégre a hétvégi mérkőzésen.”- mondta el várakozásait a szakember.

Ifjúsági csapatunk december 6-án, csütörtökön hazai jégen játszik a Dunaújváros ellen. A találkozó 18:30-kor kezdődik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.