Karácsonyi ajándékötletek a Fehérvár AV19-től

  • 2018.12.06. 18:51
  • Fehérvárav19
Kedvezményes karácsonyi jegycsomaggal, adventi mezzel készül az ünnepekre a Fehérvár AV19.

A Fehérvár AV19 idén a december 7. és 22. közötti hazai mérkőzésein különleges, ünnepi mezben lép jégre. Az adventi viseletet az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornán megszokottak szerint a Fehérvár AV19 árverésre bocsátja, a nyertesek pedig a karácsony előtti utolsó (december 22.) hazai mérkőzésen a játékosoktól vehetik át a mezeket.

Amellett, hogy december 7-én kezdődik a második féléves bérletek értékesítése, a klub karácsonyi ajándéknak is kiváló ünnepi bérletet bocsát ki az alábbi árakon:

Felnőtt állóhelyi

Diák/nyugdíjas állóhelyi

Ülőhelyi

5000 Ft

2500 Ft

7500 Ft

A különleges, karácsonyi mez alakú tikettek december 7-től érhetők el az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok jegypénztárában, valamint online, az eventim.hu felületén. A bérletek három EBEL-mérkőzésre (december 28. Fehérvár AV19 – Vienna Capitals, december 30. Fehérvár AV19 – Black Wings Linz, január 4. Fehérvár AV19 – HC Orli Znojmo) érvényesek, valamint belépést biztosítanak a Fehérvári Titánok december 26-i, Dunaújvárosi Acélbikák elleni találkozójára és a Fehérvár AV19 január 3-i, DVTK Jegesmedvék elleni Magyar Kupa-összecsapására is.

Különleges karácsonyi hangulattal várja a szurkolókat az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok december hónapban. Az ünnepi világítás mellett a pálya előtti standon a klub mini karácsonyi vásárral készül szimpatizánsainak.