Kampány a mindennapok hőseiért

  • 2020.04.04. 09:11
  • Fehérvárav19

Az Erste Bank Eishockey Liga minden jégkorongkedvelőt, liga, klub- és nemzeti hovatartozástól függetlenül arra buzdít, találjuk meg együtt a mindennapok hőseit. A szezon során a “hősök” a jégen küzdenek, most azonban nem ők vannak a figyelem középpointjában, hanem azok, akik a rivaldafénytől távol végzik munkájukat a köz érdekében.

A mindennapok hősei azok, akik a jelenlegi helyzetben igyekeznek a megteremteni azokat a fejltételeket, hogy a krízis során élhetővé tegyék mindennapjainkat, akik a saját testi épségüket kockára téve szolgálják a körülök élő embereket. Az ő helytállásuk lendíti át a világot a nehézségeken.

A “Hidden Heroes” kampány most liga, klub- és nemzeti hovatartozástól függetlenül arra buzdít mindenkit a jégkorongos családban, hogy találjuk meg együtt a mindennapok hőseit!

A következő hetekben, hónapokban nekik szeretnénk köszönetet mondani és megmutatni, hogy a veszélyhelyzetben ott állunk mögöttük és támogatjuk őket. A mindennapok hősei számunkra a rájátszás legértékesebb játékosai!

Bővebb információ a kampány honlapján: hiddenheroes.hockey