Jegyinformációk a Salzburg elleni első rájátszásmérkőzésre

  • 2019.03.12. 22:30
  • Fehérvárav19
A Fehérvár AV19 rájátszásba kerülésének köszönhetően megnövekedett érdeklődés övezi a csapat hazai mérkőzéseit. Jegyinformációk, valamint hasznos tudnivalók a szerdán 19:15-kor kezdődő összecsapással kapcsolatban, egy csokorban a cikkben.

A rájátszás első mérkőzése előtt jegypénztárak két órával a mérkőzés előtt nyitnak, és minden mérkőzés előtt két pénztár üzemel (a pénztárablakok felett táblák jelzik a helyet), így gördülékenyebbé válhat a vásárlás. A jégcsarnok pénztárában a készpénzes fizetés mellett továbbra is elérhető a bankkártyás, és SZÉP-kártyás fizetés is. A helyszíni vásárlás mellett továbbra is van lehetőség online jegyvásárlásra is, az első mérkőzés jegyei IDE KATTINTVA érhetők el. Amennyiben a fent említett lehetőségek egyikével sem tud, vagy nem kíván élni, az Eventim jegyirodáiban is elérhetők a tikettek, melynek listája IDE KATTINTVA látható.

Az interneten vásárolt és otthon nyomtatott jegyeknél, kérjük figyeljenek a nyomtatási minőségre, a telefonos beolvasás esetén a PDF dokumentum is elegendő a belépéshez, ehhez, kérjük, képernyőjük fényerejét állítsák maximumra!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a rájátszásra új sorozatszámmal ellátott jegyek kerültek kinyomtatásra. Az alapszakaszban fel nem használt jegyek a rájátszásra nem érvényesek!

A megnövekedett nézőszámra való tekintettel kérjük szurkolóinkat, a megszokottnál korábban érkezzenek a jégcsarnokhoz, ne hagyják utolsó pillanatra a jegyvásárlást, valamint éljenek az elővétel lehetőségével! A jégcsarnokban megszokott, barátságos, családias hangulat megtartása érdekében legyenek tekintettel szurkolótársaikra, segítsék a biztonsági szolgálat munkáját, hiszen a jó hangulat mindannyiunk érdeke.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a kapuk mögötti, valamint a betonlelátó két oldalán, a sarokban található szektorok állóhelyi szektorok. A klub a bejáratnál, valamint a szektorok bejáratánál tájékoztató táblákat helyez ki az ezekben a szektorokban szurkoló kilátogatók számára. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Fehérvár AV19 kéri az itt helyet foglaló szurkolókat, hogy állva szurkoljanak a találkozón annak érdekében, hogy a jeggyel rendelkezők mindegyike el tudja foglalni helyét a lelátók valamelyikén!