Indul a bérletértékesítés

  • 2019.08.12. 12:00
  • Fehérvárav19

A héten elkezdődik a 2019/2020-as szezonra érvényes bérletek értékesítése. Interneten, bankkártyával és az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok pénztáraiban SZÉP-kártyával is megvásárolhatók a szezonbérletek. 

A Hydro Fehérvár AV19, valamint a Fehérvári Titánok hazai mérkőzéseire is érvényes bérleteket az eventim.hu oldalon online már hétfőtől megvásárolhatják IDE KATTINTVA, az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok pénztárai a héten pedig kedden (17 és 19 óra között), valamint pénteken (16 és 18 óra között) lesznek nyitva.

Az idei szezonban érvényes bérletárak a következők:

 

Szezonbérlet
Felnőtt állóhelyi 30 000 Ft
Diák állóhelyi 15 000 Ft
Ülőhelyi 60 000 Ft

Az előző évekhez hasonlóan VIP- és ülőbérlettel a korábbiakban már rendelkező szurkolóinknak lehetőséget biztosítunk a tavalyi évben elfoglalt helyük megújítására, erre szeptember végéig lesz lehetőségük. 

A diákjegyek és –bérletek vásárlásához érvényes diákigazolványra van szükség és a kedvezmény 25 éves korig vehető igénybe, a nyugdíjaskedvezmény érvényesítéséhez pedig nyugdíjas-igazolvány vagy nyugdíjas igazolás bemutatása szükséges. A kedvezményekre jogosító igazolványok meglétét mind vásárláskor, mind pedig a belépéskor ellenőrzik, így kérjük, az iratokat tartsák maguknál.

A bérletek, az előző évekhez hasonlóan érvényesek az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornára is, melyre a jegyértékesítés hamarosan kezdődik.