Hétfőn ismét döntő a Raktár utcában

  • 2022.04.11. 11:35
  • Fehérvárav19

A Hydro Fehérvár AV19 hétfőn 19:45-től fogadja az EC Red Bull Salzburg csapatát a win2day Ice Hockey League döntőjének negyedik mérkőzésén.

A párharc állása ugyan 3:0 az osztrákok javára, a jégen mutatott játékban közel sem volt ekkora különbség a két együttes között: az első találkozó csak hosszabbításban, az ötödik harmadban dőlt el, a Székesfehérváron lejátszott első meccs szinte a végletekig kiegyenlített volt, a salzburgi harmadik találkozó pedig másfél perccel a harmadik harmad vége előtt dőlt el a Bikák javára.

A fehérvári együttes hazai pályán egy esetleges győzelemmel ismét szorosabbá tenné a párharc állását. Ennek tudatában a találkozóra minden jegy gazdára talált, így hétfő este igaz Ördögkatlan-hangulat várja a csapatokat, szurkolókat egyaránt.

A Red Bull Salzburg számára ugyan egy győzelemre lenne szükség a bajnoki címhez, az osztrákok csatára Jan-Mikael Jarvinen nem tekint ennyire előre: „A legutóbbi meccs végén visszatértünk oda, ahol lenni akartunk. Ezt szeretnénk magunkkal vinni a következő mérkőzésre is. Minden bizonnyal még keményebb meccs vár ránk Magyarországon. A hangsúly mindig a következő támadáson, a következő cserén van, nem gondolkodunk azon, hogy mi következhet később. Mindig csak a jelenlegi teljesítmény számít, amelyben mindenki 100%-ot nyújtva a jégen van.”

A hétfői találkozón a Hydro Fehérvár AV19 támadója, Brady Shaw biztosan nem lép jégre, ugyanis a csütörtöki találkozón elkövetett szabálytalanságáért a DOPS kétmeccses eltiltásban részesítette.

Ismét visszatér a népszerű korongbedobó játék, a legszerencsésebb korongbedobó pedig megnyerheti Tim Campbell viselt mezét!

A találkozót a Digi Sport 2, valamint az osztrák Puls24 élőben közvetíti.

A mérkőzés előtt Kevin Constantine mellett Hári János, Horváth Milán és Mihály Ákos elemeztek.