Három pont a cél a Villach ellen

  • 2018.11.23. 08:00
  • Fehérvárav19

Pénteken a Villach látogat Székesfehérvárra. A találkozó a megszokottól eltérően 18 órától kezdődik és a Digi Sport 2 élőben közvetíti.

Az EC VSV a Fehérvár AV19 legutóbbi Karintiában tett látogatása után 9 meccsen keresztül nyeretlen volt, így le is csúsztak a tabella utolsó helyére. A válogatott szünet óta a Znojmoval, illetve a Klagenfurttal szemben is alulmaradtak, viszont nagy meglepetés volt, hogy egy hete a Vienna Capitalst 2-1-re legyőzték, így okozhatnak meglepetést a Raktár utcában is. Gerhard Unterluggauer csapata nem remekel az előnyös és a hátrányos statisztikákat tekintve sem, hiszen mindkét adatot tekintve a leggyengébbek a ligában. Blaine Down, a Villach játékosa az alábbiakat mondta a találkozó előtt: „A saját dolgunkat nehezítettük meg a Klagenfurt ellen, és túl sok büntetést kaptunk. Magyarországon ezeket a hibákat el kell kerülnünk, és 60 percen keresztül a teveink szerint játszani.”

Hannu Järvenpää együttese a válogatott szünet óta 3 mérkőzésről 4 pontot hozott el: a Graz ellen hosszabbításban maradtak alul, a Dornbirn elleni összecsapást a mérkőzés utolsó pillanataiban nyerték meg, míg kedden Zágrábban 4-2-es hazai siker született. A jó szezonkezdés után csapatunk az eddig megszerzett 23 egységgel lecsúszott a tabella 9. helyére. Sérülés miatt továbbra sem számíthat Sofron Istvánra, illetve Arttu Luttinenre a fehérvári vezetőedző.

A két klub felváltva hagyta el győztesen a pályát a legutóbbi hat találkozón, így ezt a mintát tekintve a Fehérvár AV19 következik a három pont megszerzésben. Legutóbb a Sasok bizonyultak jobbnak, ahol egy szoros mérkőzésen csapatunk egyenlíteni tudott, ám végül 4-2-es villachi siker született. A fehérváriak utóbbi 3 hazai meccsükből kettőt megnyertek, egyet pedig a ráadásban veszítettek el, míg az EC Panaceo VSV idén idegenben még pontot sem tudott szerezni.

A találkozó a megszokottól eltérően 18 órától kezdődik és a Digi Sport 2 élőben közvetíti.

A mérkőzés előtt csapatunk másodedzője, Énekes Lajos és a tavaly még villachi színekben szereplő Ryan Glenn latolgatta az esélyeket:


JEGYINFORMÁCIÓ


Helyszíni jegyvásárlás:

A pénztárak a mérkőzések előtt két órával nyitnak.

A fizetés készpénzzel, bankkártyával és SZÉP-kártyával egyaránt lehetséges. 

Online jegyvásárlás:

Vásárolja meg jegyét online az Eventim oldalán IDE KATTINTVA.

Ülőhelyek korlátozott számban érhetőek el a nagy mennyiségű bérletek miatt.

Jegyárak:

  • Felnőtt állóhelyi: 2000 Ft
  • Diák állóhelyi: 1000 Ft
  • Ülőhelyi: 3000 Ft

Parkolás:

Az autóval érkező szurkolóink számára parkolás a Raktár utca mindkét oldalán, valamint a Mártírok útja Raktár utca felőli oldalán.

Belépés rendje:

  • A találkozóra a beléptetés 60 perccel a kezdő sípszó előtt indul.
  • Állóhelyi bérlettel belépés a bal oldalon, míg karszalagot igénylő ülő és VIP jegyekkel, valamint bérletekkel a jobb oldali ajtón lehetséges.
  • Kérjük a belépés előtt készítsék elő jegyeiket, bérleteiket, illetve kedvezményhez szükséges igazolványokat a bejutás megkönnyítésének érdekében.