Hannu Järvenpää jövőre is a Fehérvár AV19 kispadján

  • 2019.03.11. 16:42
  • Fehérvárav19

A Fehérvár AV19 hétfő délutáni sajtótájékoztatóján klubunk vezetősége bejelentette, hogy sikerült megegyeznie Hannu Järvenpää-vel, Antti Karhulával és Andrew Sarauerrel, akik további egy, illetve két évig biztosan a székesfehérvári alakulatot segítik majd.

A szerződés-hosszabításokat Gál Péter Pál jelentette be, aki elmondta, hogy fontos a szezon ezen szakaszában már megkezdeni a jövő évi csapat alappilléreinek lerakását. Olyan csapatot szeretnének összeállítani, amely megérdemli a szurkolók támogatását, és kifejezte örömét azzal kapcsolatban, hogy a két finn szakember, és a kanadai-magyar kettős állampolgárságú játékos a továbbiakban is a Fehérvár AV19-et fogja erősíteni.

Hannu Järvenpää a jövő évi szezont is Székesfehérváron fogja tölteni. „Nagyon szeretek itt lenni, jók azok a reggelek, amikor ébredés után kijövök a pályára és olyan játékosokkal dolgozhatok, akik motiváltak és pozitívak. Nagyon jó a hangulat az öltözőben, amikor pedig esetleg elveszítünk egy mérkőzést, a következő napon szürke, vagy rosszkedvű vagyok, de mikor visszatérek a csarnokba és látom a játékosokat, újra jól érzem magam. Nagyon örülök, hogy jövőre újra átélhetem ezt”- mondta a finn mester.

Csapatunk jelenlegi másodedzője, Antti Karhula további két évig lesz a Fehérvár AV19 segítségére: „Nagyon szeretek itt lenni, annak ellenére, hogy csak a szezon második felében érkeztem. Eddig csak pozitív tapasztalatim vannak, nagyon otthonos a csarnok, jó ide kijönni minden nap, jók a feltételek, a játékosokkal is jó együtt dolgozni.” – mesélte a koronázóvárosban eltöltött idejéről a szakember. „Örülök, hogy a következő két évet itt tölthetem.”

Andrew Sarauer, a Fehérvár AV19 centere is újabb két évet írt alá a klubbal. „Szeretném megköszönni, hogy visszatérhettem Székesfehérvárra, és örülök, hogy meg tudtunk állapodni már a szezon vége előtt. Nagy eredmény, hogy bekerültünk a legjobb hat közé. Az egész csapat és a magyar játékosok sokat fejlődtek ebben az évben, nagyon várom a párharcot és a következő szezont” - mondta a támadó.