Évértékelés a Fehérvár AV19-nél

  • 2018.03.06. 17:22
  • Fehérvárav19

Szombaton kötetlen beszélgetésre és évértékelésre várja szurkolóit és szimpatizánsait csapatunk. A csapat idegenben használt mezei is gazdára találnak majd az eseményen.

A Fehérvár AV19 számára idegenben, győzelemmel zárult a 2017/2018-as EBEL-szezon. Az együttes az utolsó fordulóig harcban volt a rájátszásba kerülésért, ám nem saját kezében volt a sorsa és a 2-1-es győzelem ellenére a Bolzano pontszerzése miatt nem került a playoffba.

Klubunk 2018. március 10-én, szombaton 15 órától a Városháza Dísztermében kötetlen beszélgetést és évértékelőt rendez, melyen részt vesz a klub menedzsmentje, Hannu Järvenpää, a csapat vezetőedzője, valamint a teljes EBEL-keret. A rendezvényen a szakvezetés értékelése mellett újdonsággal is várjuk szurkolóinkat.

A helyszínen lévők között kisorsolásra kerülnek a csapat idegenben használt mezei, a jelenlévők ráadásul saját kedvencük mezére is pályázhatnak. A beszélgetés előtt mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy nevüket a játékosok nevével ellátott dobozba tegyék, a szerencsést pedig a mez tulajdonosa húzza majd ki.

A program természetesen alkalmat ad a játékosokkal való kötetlen beszélgetésre, közös fotók készítésére, valamint autogramkártyákkal is várjuk a kilátogatókat.