Értékelések a Magyarország - Lengyelország mérkőzésről

  • 2016.11.04. 10:44
  • Fehérvárav19
A Magyar Jégkorong Szövetség honlapjának a két szakvezető, valamint Chris Bodo és Sofron István is értékelt.

Majoross Gergely: Sok jót láttunk, de sok javítanivalót is. Mindenki kőkeményen harcolt minden korongért, és többé-kevésbé taktilailag is sikerült megvalósítanunk, amit elterveztünk. Viszont a helyzekihasználásunk nem volt az igazi, főleg előnyben sok lehetőséget elpuskáztunk, ugyanakkor a hátrányos védekezésünk remekül működött. Erős ellenféllel találkoztunk, és színvonalas meccsen nyertünk, tehát nem lehetünk elégedetlenek.

Jacek Plachta: "Nem voltunk jók, sem az első passzaink, sem a többi, így pedig nehéz helyzeteket teremteni. A meccs előtt azt hittem, a speciális egységek dönthetnek, mégsem találtak be sem a magyarok, sem mi a fórjaink során."

Chris Bodo: „Pár öltéssel összevarrtak hátul, de amúgy jól vagyok. Az ellenfél kapusa jól védett, de sokat lőttünk, mentünk a kipatanókra is, és két találatot így is szereztünk, miközben hátul is rendet tartottunk.”

Sofron István: „Olyan meccs volt, amilyet a lengyelekkel játszani szoktunk, csak megvan a betegségünk, hogy a sok helyzetünket nem lőjük be… De az jó, hogy csak sikerült kikaparni a gesztenyét, ez fontos a csapatnak, lökést adahat a jövőre nézve. Sok lehetőséget teremtettünk, kétszer az üres kapura sem találtunk be, a kapus is remekelt, ugyanakkor a játék képe azt mutatta, hogy fölényben vagyunk, jobbak, mint a lengyelek.”

Forrás: jegkorongszovetseg.hu

Fotó: Mudra László  - MJSZ