Indul a licit a játékosereklyékre

  • 2019.12.03. 18:21
  • Fehérvárav19

A december 8-i Adni Jó Kupa céljainak megvalósításáért gazdára talál többek között Kóger Dániel, Kornakker Dániel, Szita Donát, Félix Girard ütője, Szabó Dániel által felajánlott fejvédő és Reisz Áron, valamint Stipsicz Bence magyar válogatott meze is.

December 8-án immár hetedik alkalommal rendezik meg az Adni Jó Kupát. A jótékonysági futballgála idei kedvezményezettjei a székesfehérvári anyaotthon, a Székesfehérvár Család- és Gyermekjóléti központ, valamint dr. Lala Bohócdoktor. A tavalyi évhez hasonlóan a Hydro Fehérvár AV19 idén is csatlakozik a kezdeményezéshez, idén a játékosok által felajánlott ereklyékből befolyt összeget fordítják erre a nemes célra. Az árverés december első hetében zajlik a Vaterán és december 6-án 18 órakor zárul. Gazdára talál többek között Kóger Dániel, Kornakker Dániel, Szita Donát, Félix Girard ütője, Szabó Dániel által felajánlott fejvédő és Reisz Áron, valamint Stipsicz Bence magyar válogatott meze is. Horváth Péter, az esemény főszervezője az összefogás erejéről beszélt: „Nagy örömünkre szolgál, hogy immár hetedik alkalommal rendezhetjük meg az Adni Jó Kupát. Idén elsődlegesen 100 többgyermekes család támogatását tűztük ki célul, játékokat és tartós élelmiszert vásárolunk a befolyt összegből. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években a helyi vállalkozói élet egyre több szereplője áll mellénk és segít bennünket abban, hogy elérjük céljainkat. Az üzleti élet szereplőin kívül jó látni azt, hogy egyre több szervezet, a Bajnokok városának csapatai is hisznek az összefogás erejében és támogatnak bennünket. Az idei kupát a MOL Fehérvár FC-nek köszönhetően a MOL Aréna Sóstóval szembeni fedett sportcsarnokban rendezhetjük tizenkét csapat részvételével. December 8-án két műfüves pályán pattog majd a labda, az adományokat pedig a december 10-i gálán juttatjuk el a kedvezményezetteknek.”

A sajtótájékoztatón a klubelnök örömteli eseménynek nevezte azt, hogy a játékosok is érzik, a klub több, mint csupán egy sportcsapat: „Játékosaink magánszemélyként már a tavalyi évben is támogatták a kezdeményezést és nagyon pozitív élményekkel gazdagodtak. Idén megkeresték a menedzsmentet és a legnagyobb örömmel mondtuk azt, hogy a Fehérvár AV19 SC klubszinten is vegyen részt az eseményen. Büszke vagyok arra, hogy az öltözőben lévő, a keretünket alkotó játékosok klubvezető kérés nélkül érzik azt, hogy mit jelent a „Több, mint hoki” mottó, hogy a klub nem csak a sportról szól, hanem hogy mások a társadalmi szerepvállalás miatt is gondolnak ránk. Az Adni Jó Kupa kapcsán a játékosok által felajánlott ereklyékből befolyó összeggel támogatjuk a szervezők céljait.”


Félix Girard ütője LICITÁLOK
Szita Donát ütője LICITÁLOK
Kóger Dániel ütője LICITÁLOK
Kornakker Dániel ütője LICITÁLOK
Stipsicz Bence magyar válogatott meze LICITÁLOK
Szabó Dániel sisakja LICITÁLOK
Reisz Áron magyar válogatott meze LICITÁLOK
Dedikált Hydro Fehérvár AV19 CCM szurkolói mez LICITÁLOK