Elindult a bérletesek regisztrációja

  • 2020.08.17. 15:12
  • Fehérvárav19

A 2020/2021-es szezontól a bérlettulajdonosok számos előnyt élvezhetnek, ha regisztrálnak.

Klubunk a korábbiakban is több esetben találkozott elhagyott, ellopott, megrongálódott bérletekkel, amelyek azonosítása sokszor lehetetlen volt, így a bérletet korábban megvásárló szurkoló részére nem tudtuk visszajuttatni a kártyát. Éppen ezért a Fehérvár AV19 SC önkéntes alapon lehetővé teszi a bérletesek regisztrációját, így a fenti esetekben biztosan azonosítható és pótolható lesz a megvásárolt bérlet.

Ahogy azt a korábbi, jegy- és bérletárakról szóló cikkünkben már jeleztük, szeretnénk biztosítani minden bérletet vásárló szurkolónkat arról, hogy amennyiben a magyarországi mérkőzéslátogatási szabályok negatív irányban változnának, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni érintett szurkolóink kárpótlása érdekében. A bérletes regisztráció lehetővé teszi azt is, hogy az esetleges változásokról minden bérletesünket időben értesíthessük.

A regisztráció folyamata egyszerű:

  1. Nyissa meg a https://berlet.fehervarav19.hu
  2. Adja meg adatait!
  3. Fogadja el az adatvédelmi nyilatkozatot és küldje be az adatokat.
  4. A visszaigazoló e-mailben kapott számsort a pénztáros kollégáknak megadva tudja összekapcsolni bérletét a regisztrációjával.

Kérjük, éljenek az önkéntes lehetőséggel, akár az online felületen, akár kollégáink segítségével a pénztári nyitvatartási időben!