Egy hazai és egy idegenbeli mérkőzés következik

  • 2018.11.22. 10:00
  • Fehérvárav19
Ifjúsági csapatunkra két mérkőzés vár a héten a bajnokságokban. Barabás Miklós másodedző és Kovács István, az együttes védője mondták el várakozásaikat.

Ifjúsági csapatunk a magyar bajnokságban 40%-os mutatóval a legjobb emberelőnykihasználással rendelkezik, ezen kívül pedig a lövési hatékonyság táblázatát is vezetik, 29, 84%-kal. Az osztrák bajnokságban első helyen állnak emberhátrányos védekezés tekintetében, illetve a legjobb kapusteljesítmény is a székesfehérvári együttes nevéhez fűződik.

Barabás Miklós másodedző győzelmet vár csapatától mindkét mérkőzésen: „A héten két meccsünk van, csütörtökön a Csíkszeredát fogadjuk hazai jégen, szombaton pedig Miskolcra utazunk. Mindkét együttes jóval mögöttünk helyezkedik el a tabellán, de ennek ellenére természetesen nem becsüljük alá egyiküket sem, hiszen idén egyikükkel sem játszottunk még. A keretünk csak a mérkőzések előtt válik véglegessé, hiszen mind az U20, mind az U16 meccseket játszik a héten, ezért a fel- és lejátszók kiléte még kérdéses. A célunk természetesen a tabellán elfoglalt helyünk megőrzése. Nem készülünk külön, a megszokott edzésprogramot csináljuk.”
 
Kovács István, a fehérvári együttes védője is elmondta várakozásait a két találkozó előtt: „Az elkövetkező héten vendégül látjuk a Csíkszeredát, majd ellátogatunk a Miskolci Jegesmedvék otthonába. Nagy lelkesedéssel várjuk a találkozókat és természetesen a győzelem a cél mindkét mérkőzésen.”

Ifjúsági csapatunk következő hazai mérkőzését a Csíkszereda ellen játssza. A találkozó 2018. november 23-án csütörtökön 18:30-kor kezdődik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.