CHL Fan Challenge: a Hydro Fehérvár AV19 szurkolói az élen

  • 2022.10.15. 15:33
  • Fehérvárav19

A Hydro Fehérvár AV19 nyerte a Jégkorong Bajnokok Ligája (CHL) résztvevő csapatok szurkolói között zajló online verseny első szakaszát.

A CHL Fan Challenge-t több éve rendezik meg a Jégkorong Bajnokok Ligájában, a jégkorongos közösségek elismerése mellett az európai topklubokat tömörítő versenysorozat pénzdíjjal is jutalmazza a legjobb eredményt elérő együtteseket. Az online térben zajló játékon a szurkolók heti kvízeken, szavazásokon vettek részt, ezen kívül voksolhattak a legjobb CHL-úticélra, valamint a kedvenc gólzenére is.  A regisztráltak augusztus végétől a csoportkör utolsó mérkőzéséig tartó időszakban ügyességi játékokkal és folyamatos, aktív jelenléttel gyűjthettek pontokat kedvenc csapatuknak. Az eredményeket a szezon során kétszer összesítik, így a csoportkör végén és a döntő utolsó mérkőzése után is jutalmazzák a legaktívabbakat.

A Hydro Fehérvár AV19 liga- és nemzetközi szinten is ismert és elismert szurkolótábora ezúttal is bizonyított – szinte minden kategóriában maguk mögé utasították a CHL összes csapatának szimpatizánsait, így a 13 ligát képviselő 32 csapat otthona közül Székesfehérvár lett a legkedveltebb szurkolói célpont, a ’Repül a bálna’ pedig a második legjobb gólzene.