Az EXIM a Magyar Kupa névadó szponzora

  • 2022.01.11. 15:15
  • Fehérvárav19

Az EXIM Magyar Kupa négyes döntőjét 2022. január 22–23. között Székesfehérváron rendezik meg.

A Magyar Jégkorong Szövetség döntése alapján a 2021/22-es szezonban Székesfehérvár ad otthont a Magyar Kupa négyes döntőjének. A rendező Fehérvár AV19 SC és az EXIM Bank az eseményre névadó szponzori megállapodást kötött, így a kupahétvége hivatalos neve EXIM Magyar Kupa lett. „Örülünk, hogy a gazdasági élet egyik kiemelt szektorának újabb magyar szereplője állt a jégkorongsport mellé a klubunk szervezésében lezajló Magyar Kupa négyes döntő szponzorációval – kommentálta a megállapodást Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke. – A klub számára nagy megtiszteltetés, hogy az EXIM potenciált lát sportágunkban, és a Hydro Fehérvár AV19 csapata mellett támogatóként lesz jelen ezen a hétvégén. Reméljük, hogy a bank és a klub közötti együttműködés első látványos lépése ez, és a közös munka hosszú távon is folytatódik.”

A kupahétvégén az első előd
öntőben a címvéDEAC a DVTK Jegesmedvék csapatával találkozik, míg a másik ágon a Hydro Fehérvár AV19 és az FTC-Telekom csap össze.

Legut
óbb három évvel ezelőtt rendeztek Magyar Kupa döntőt a Raktár utcában, akkor a fináléban a házigazda fehérvári együttes győzött a MAC ellen.

A program:
január 22., szombat
előd
öntő:
14:
05 DEACDVTK Jegesmedvé
17:15 Hydro Feh
érvár AV19FTC-Telekom         
január 23., vasárnap:           
14:
05 bronzmérkőzés         
17:
15 döntő