A Znojmo ellen folytatódik a küzdelem

  • 2018.10.07. 08:00
  • Fehérvárav19

Vasárnap este a csehek ellen gyűjthet újabb pontokat Hannu Järvenpää legénysége. A találkozó 17:30-kor kezdődik és a Digi Sport 2 élőben közvetíti.

Rosszul kezdte az idényt a HC Orli Znojmo, hiszen eddig nyeretlenek. Tegnap este hazai pályán kaptak ki 2-6-ra az Innsbrucktól, így nagy szükségük van egy győzelemre a vendégeknek. Jann Lattner, a sasok védője a következőképpen vélekedett a magyarországi vendégszereplés előtt: „Sajnos az utóbbi pár kör nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de lassan kezdünk belejönni a szezon ritmusába, és a célunk természetesen mindig a 3 pont megszerzése. Szeretnék fentebb lépni a tabellán, de ehhez jobban kell teljesítenünk.” A Znojmo eddig nem nyújt túl meggyőző teljesítményt idegenben, hiszen a 2018/19-es szezonban eddig egy mérkőzést sem tudtak megnyerni vendégként. Az emberhátrányok kivédekezésében sem remekelnek a csehek, hiszen 71.4%-kal ők a sereghajtók.

Csapatunk múlt hétvégi túrájáról 2 pontot hozott haza: A Dornbirnt a ráadásban győzték le 2-3-ra, míg Salzburgban 9-0-ás vereséget szenvedtek. A Fehérvár AV19 otthoni veretlenségét pénteken a Linz törte meg, amikor a találkozó utolsó perceiben egyenlített a vendég alakulat, és a hosszabbításban is ők tudták megszerezni a bónuszpontot. Hannu Järvenpää a találkozó után kihangsúlyozta, hogy fontos, hogy pozitívak maradjanak, és a továbbiakban a mérkőzés lefújásáig koncentrálnia a kell csapatának, és minden erejükkel küzdeni a győzelemért. Erdélyék még mindig a legjobb háromban vannak az emberelőnyös statisztikákat tekintve, valamint a lövési hatékonyságot nézve is ők bizonyultak a második legjobbnak az első hét kör után 12.57%-kal.

A Znojmo az eddig begyűjtött két egységgel az utolsó helyről, míg a Fehérvár AV19 a hetedik helyről várja az összecsapást. A két együttes eddig 36-szer találkozott egymással tétmérkőzésen, ebből 20-szor a csehek, míg 16 alkalommal a fehérvári szimpatizánsok örülhettek.

A mérkőzés előtt Hannu Järvenpää mondta el meglátásait.

A találkozó 17:30-kor kezdődik és a Digi Sport 2 élőben közvetíti.JEGYINFORMÁCIÓ


Helyszíni jegyvásárlás:

A pénztárak a mérkőzések előtt két órával nyitnak.

A fizetés készpénzzel, bankkártyával és SZÉP-kártyával egyaránt lehetséges. 

Online jegyvásárlás:

Vásárolja meg jegyét online az Eventim oldalán IDE KATTINTVA.

Ülőhelyek korlátozott számban érhetőek el a nagy mennyiségű bérletek miatt.

Jegyárak:

  • Felnőtt állóhelyi: 2000 Ft
  • Diák állóhelyi: 1000 Ft
  • Ülőhelyi: 3000 Ft

Parkolás:

Az autóval érkező szurkolóink számára parkolás a Raktár utca mindkét oldalán, valamint a Mártírok útja Raktár utca felőli oldalán.

Belépés rendje:

  • A találkozóra a beléptetés 60 perccel a kezdő sípszó előtt indul.
  • Állóhelyi bérlettel belépés a bal oldalon, míg karszalagot igénylő ülő és VIP jegyekkel, valamint bérletekkel a jobb oldali ajtón lehetséges.
  • Kérjük a belépés előtt készítsék elő jegyeiket, bérleteiket, illetve kedvezményhez szükséges igazolványokat a bejutás megkönnyítésének érdekében.