A Villachot látják vendégül

  • 2019.01.13. 08:00
  • Fehérvárav19

Vasárnap este a Villach érkezik Székesfehérvárra. A találkozó 17:30-kor kezdődik, és élőben nézhető a város weboldalán.

Továbbra is felemás teljesítményt nyújt az Erste Bank Eishockey Liga 2018/19-es kiírásában az EC Panaceo VSV. Az év első találkozóján 1-2-es vereséget szenvedtek hazai pályán a Klagenfurt ellen, majd két idegenbeli győzelem következett a Sasoknak, a Zágrábot 2-8-ra, míg a Grazot 2-5-re verték meg, viszont otthon már 4-6-ra kikaptak a Znojmotól. A Villach 30 begyűjtött egységgel a tizenegyedik, és már biztosan az alsóházban folytatja a küzdelmeket a középszakasz alatt bónuszpontok nélkül. Továbbá Andrew Sarauer és Sofron István tavalyi csapata rendelkezik a legrosszabb emberhátrányos statisztikával is. Gerhard Unterlauger, a VSV játékosa így vélekedett a magyarországi vendégszereplés előtt: „Nehéz meccs áll előttünk. Különös erős a fehérváriak támadójátéka, fel kell készülnünk a gyors ellentámadásokra, és kemény fizikai játékot kell mutatnunk a jégen.”

A Fehérvár AV19 az eddig megszerzett 56 ponttal még mindig versenyben van a biztos rájátszást érő hatodik helyért, egy egységgel lemaradva a Linz-cel szemben, viszont szorosan mögöttük áll 55 ponttal a Dornbirn, akikkel jövő héten szállnak szembe Háriék. Kezd visszatérni csapatunk jó formája, hiszen három vereség után fontos győzelmet zsebelt be Linzben, és Innsbruckból is el tudott hozni egy pontot. Pénteken megérkezett az együttes új védője, Ty Wishart, azonban az edzői stáb még nem döntött arról, hogy pályára lép-e vasárnap este. 

Az idei szezonban háromszor találkoztak egymással a csapatok, az első alkalommal a Villach nyert 4-2-re, azonban a legutóbbi két összecsapást a Fehérvár nyerte 4-2-re, illetve 4-1-re.

A mérkőzés előtt Hannu Järvenpää és Stipsicz Bence mondták el meglátásaikat az ellenfélről:

A meccs 17:30-kor kezdődik, és élőben nézhető a www.szekesfehervar.hu/elo oldalon.


JEGYINFORMÁCIÓ


Helyszíni jegyvásárlás:

A pénztárak a mérkőzések előtt két órával nyitnak.

A fizetés készpénzzel, bankkártyával és SZÉP-kártyával egyaránt lehetséges. 

Online jegyvásárlás:

Vásárolja meg jegyét online az Eventim oldalán IDE KATTINTVA.

Ülőhelyek korlátozott számban érhetőek el a nagy mennyiségű bérletek miatt.

Jegyárak:

  • Felnőtt állóhelyi: 2000 Ft
  • Diák állóhelyi: 1000 Ft
  • Ülőhelyi: 3000 Ft

Parkolás:

Az autóval érkező szurkolóink számára parkolás a Raktár utca mindkét oldalán, valamint a Mártírok útja Raktár utca felőli oldalán.

Belépés rendje:

  • A találkozóra a beléptetés 60 perccel a kezdő sípszó előtt indul.
  • Állóhelyi bérlettel belépés a bal oldalon, míg karszalagot igénylő ülő és VIP jegyekkel, valamint bérletekkel a jobb oldali ajtón lehetséges.
  • Kérjük a belépés előtt készítsék elő jegyeiket, bérleteiket, illetve kedvezményhez szükséges igazolványokat a bejutás megkönnyítésének érdekében.