A Vienna Capitalst fogadják

  • 2020.11.18. 12:13
  • Fehérvárav19

A Hydro Fehérvár AV19 szerdán 19:15-től hazai pályán szerepel, zárt kapuk mögött.

Jó emlékekkel indulhat csapatunk az osztrák ellenfél elleni találkozóra, hiszen Bartalisék az első mérkőzést büntetőkkel 5-4-re nyerték idegenben. Az elmúlt hét találkozón elérhető 21 pontból tizenötöt gyűjtött be a magyar ICE-együttes, ráadásul az utóbbi négy összecsapáson hazai pályán nem talált legyőzőre a Hydro Fehérvár AV19. Ezzel szemben a Bécsnek sem rosszabb a mérlege, a tabellamásodik – akiknek előnye mindössze két pont a mieinkkel szemben – négymérkőzéses győzelmi szériában van, négy találkozón pedig mindössze három gólt kaptak.

A találkozó előtt Antti Karhula és Stipsicz Bence elemeztek.

A klub döntése nyomán a bérletesek ingyenesen, országkorlát nélkül tekinthetik meg a szerdai mérkőzést. Az ingyenes stream igénybevételéhez kitöltött bérletes regisztrációra van szükség, amely IDE KATTINTVA érhető el. A korábban már regisztrált bérleteseknek ezúttal sem kell új regisztrációt elvégezniük, számukra van lehetőség a regisztrációjuk, megadott e-mail címük és bérletadataik ellenőrzésére és kiegészítésére.

Új regisztráció folyamata:

  • Kattintson IDE a regisztráció elindításához.
  • Adja meg adatait, fogadja el az adatvédelmi tájékoztatót.
  • Küldje be az adatokat
  • A megadott e-mail címre érkező nyolcjegyű kóddal és e-mail címével lépjen be a rendszerbe IDE KATTINTVA.
  • Adja meg bérletszámát a Bérletek sorban az ’Új hozzáadása’ gombra kattintva. Amennyiben egy e-mail címhez több bérlet is tartozik, úgy a felvett bérletek melletti ’Szerkeszt’ gombra kattintva további e-mail címeket adhat hozzá regisztrációjához.

Regisztráció ellenőrzése:

  • Nyolcjegyű kódjával és e-mail címével lépjen be a rendszerbe IDE KATTINTVA.
  • Ellenőrizze bérletszámát a Bérletek sorban. Amennyiben egy e-mail címhez több bérlet is tartozik, úgy a felvett bérletek melletti ’Szerkeszt’ gombra kattintva további e-mail címeket adhat hozzá regisztrációjához.

Fontos információ, hogy a szerdai stream kizárólag azok számára érhető el, akik bérletszámukat és e-mail címüket összekapcsolták a rendszerben. A Bet-at-home ICE Hockey League oldalán történő regisztráció nem feltétele a stream megtekintésének, a regisztrációt kizárólag a berlet.fehervarav19.hu oldalon kell elvégezni. A szerdai találkozó közvetítésével kapcsolatban a mérkőzés napján e-mailben küldünk tájékoztatást.

A bérlettel nem rendelkező szurkolóink számára a Vienna Capitals elleni mérkőzést a Digi Sport élőben közvetíti, valamint Magyarország területén kívül a live.ice.hockey oldalon 6,9 eurós áron is elérhető.

Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk a berlet@fehervarav19.hu e-mail címre küldött levélben.