A Mountfield HK elleni felkészülési mérkőzés a vezetőedző szemével

  • 2023.09.07. 21:43
  • Fehérvárav19

A Hydro Fehérvár AV19 együttese az utolsó felkészülési mérkőzését a cseh Extraligában szereplő Mountfield HK ellen játszotta. A felkészülési mérkőzés végeredménye hosszabbítás után 4-5 a cseh együttes javára. 

Kiss Dávid, a Hydro Fehérvár vezetőedzőja elégedett volt a mérkőzéssel, és pozitívan szemléli a jövőt:"Azt hiszem joggal lehetünk büszkék magunkra. Én a felkészülés folyamán a folyamatos fejlődést akartam látni a srácoktól. Ma végig küzdöttek és elszántak voltak a játékosok. Természetesen voltak nehezebb periódusok, amikor védekezni kellett, beszorultunk, és nem nézett ki olyan jól a játék, de mi akkor is a pengéinken maradtunk, és megálltuk a helyünket, ha kellett kúsztunk-másztunk. A Horváth Dominik remekül védett, és a negyedik sorunk megint csak jó energiákat mozgósított.

A héten átvettük a speciális játékokat, ennek köszönhetően az emberhátrányunk stabil volt, az emberelőnyünk pedig két gólt lőtt. Úgy gondolom, hogy teljes mértékben elégedett lehetek, hiszen egy kiváló együttes ellen játszhattunk, és kétszer annyit lőttek kapura, mint mi, de mégiscsak el tudtunk menni a hosszabbításig, ahol közel álltunk, hogy négy a háromban befejezzük a mérkőzést. A mérkőzést látva az ellenfél megérdemelt módon nyert, mi pedig rengeteg pozitívummal léphetünk túl a mai napon, számos jó dolgot tudunk majd felhasználni, és tovább vinni a jövő héten."