A listavezetőt fogadja csapatunk

  • 2018.11.13. 08:00
  • Fehérvárav19

A válogatott szünet után a Moser Medical Graz 99ers érkezik a Raktár utcába. Az összecsapás 18:45-kor kezdődik és a Digi Sport 2 élőben közvetíti.

Egy kiváló formában lévő Grazot lát vendégül csapatunk kedden este, akik október eleje óta csupán két mérkőzést nem tudtak megnyerni. A szünet előtti hétvégén a Vienna Capitalst kapott gól nélkül győzte le, míg a Klagenfurtot 6:3-ra múlta felül hazai pályán, így átvették a vezetést az Erste Bank Eishockey Liga pontvadászatában. A Doug Mason vezette alakulat 37 ponttal a tabella első helyét foglalja el egy ponttal maga mögé utasítva a címvédőt, illetve két egységgel a Bécset. Vendégként viszont már nem olyan kedvező a mérleg: 9 alkalomból csupán ötször bizonyultak jobbnak idegenben, így csapatunk meglepheti őket Székesfehérváron. A vendégek vezetőedzője így vélekedett a Fehérvár AV19-ről a meccs előtt: „A magyar gárda nagyon agresszív támadóhokit játszik. Muszáj a legjobbat nyújtanunk, és keményen kell védekeznünk, ha el akarjuk hozni a három pontot.”

Hannu Järvenpää legénysége felemásan zárta a nemzetközi hét ellőtti időszakot. Míg a Vienna Capitalst és a rekordbajnokot óriási bravúrral legyőzte, a tiroli túra már nem alakult jól a Fehérvár AV19-nek: az Innsbrucktól 5:1-re kaptak ki, Bolzanoban kétgólos vereséget szenvedtek, ezzel a rossz sorozattal lecsúsztak a tabella 9. helyére.

A Graz 99ers rendelkezik a liga legjobb emberelőnyös, míg csapatunk a leggyengébb emberhátrányos statisztikájával, így Kógeréknek mindenképpen oda kell figyelnie az osztrák speciális egységekre. Azonban fontos kiemelni, hogy a stájer alakulat legutóbb 631 nappal ezelőtt tudta győztesen elhagyni az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok jegét.

A két együttes eddig 62-szer mérkőzött meg egymással, ebből 34-szer a graziak, míg 28-szor a fehérváriak örülhettek. Ebben a szezonban egyszer találkoztak egymással a csapatok Ausztriában, amikor a hosszabbításban Yellow Horn gólja után a hazaiakhoz került a bónuszpont. A hétvégi EIHC-tornán sérült Sofron István játékára hetekig nem számíthat majd Hannu Järvenpää vezetőedző, Erdély Csanád pedig továbbra sem játékra kész, a támadó rehabilitációját tölti, várhatóan a heti két találkozón még nem lép jégre.

 A kedd esti mérkőzés előtt Harri Tikkanen és Hannu Järvenpää mondta el meglátásait:

Az összecsapás 18:45-kor kezdődik és a Digi Sport 2 élőben közvetíti.


JEGYINFORMÁCIÓ


Helyszíni jegyvásárlás:

A pénztárak a mérkőzések előtt két órával nyitnak.

A fizetés készpénzzel, bankkártyával és SZÉP-kártyával egyaránt lehetséges. 

Online jegyvásárlás:

Vásárolja meg jegyét online az Eventim oldalán IDE KATTINTVA.

Ülőhelyek korlátozott számban érhetőek el a nagy mennyiségű bérletek miatt.

Jegyárak:

  • Felnőtt állóhelyi: 2000 Ft
  • Diák állóhelyi: 1000 Ft
  • Ülőhelyi: 3000 Ft

Parkolás:

Az autóval érkező szurkolóink számára parkolás a Raktár utca mindkét oldalán, valamint a Mártírok útja Raktár utca felőli oldalán.

Belépés rendje:

  • A találkozóra a beléptetés 60 perccel a kezdő sípszó előtt indul.
  • Állóhelyi bérlettel belépés a bal oldalon, míg karszalagot igénylő ülő és VIP jegyekkel, valamint bérletekkel a jobb oldali ajtón lehetséges.
  • Kérjük a belépés előtt készítsék elő jegyeiket, bérleteiket, illetve kedvezményhez szükséges igazolványokat a bejutás megkönnyítésének érdekében.