A KMH a következő ellenfél

  • 2018.09.11. 18:00
  • Fehérvárav19
A Fehérvár AV19 U18-as csapata eddig három bajnoki mérkőzést játszott és mindhármat győzelemmel zárta. Szerdán a KMH otthonába utazik Nagy András együttese.

Az ifjúsági csapat a Debrecen ellen kezdte a bajnokságot, ahol hossszabbításban sikerült nyerni a fehérváriaknak. Két hazai mérkőzés következett a sorban, melyből az Egerszegi Titánok csapata ellen nyolc góllal nyertek a srácok, a szombati Vasas elleni összecsapáson viszont csak hosszabbításban tudtak győzni. A következő fordulóban a KMH lesz az ellenfél. „A héten egy mérkőzést játszunk. Nem tudjuk, hogy milyen erőt képvisel az ellenfelünk, bár az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem hiszem, hogy a bajnokság legerősebb csapatához utazunk. Ettől függetlenül nem becsüljük le őket, hiszen bármi előfordulhat. A játékosainktól azt kértük, hogy mindenki a maximumot hozza ki magából, bárki ellen is lépünk jégre. Ez minden mérkőzésünkre vonatkozik, hiszen nyerni akarunk.” –mondta el Nagy András vezetőedző a mérkőzés előtt várakozásait.

A KMH csapata eddig két meccset játszott a bajnokságban, mind a Ferencváros, mind a Győr ellen nyerni tudtak Edzőjük Gröschl Tamás, aki tagja volt a 2007-ben Szapporóban feljutást ünneplő magyar válogatottnak.

A fehérvári fiatalok keményen készülnek a bajnoki mérkőzésekre, hiszen tavaly ez a korosztály mind a magyar, mind az osztrák ligában ezüstérmet szerzett, ami elég motiváló az idei csapat számára. „Száraz- és jeges edzésekkel készülünk a szerdai mérkőzésre, hogy a legjobb formában legyünk a KMH ellen. Bízom benne, hogy olyan teljesítményt tudunk nyújtani, amivel méltón képviseljük az akadémiát és a klubot. Jól szeretnénk játszani és mindenképpen a győzelem a cél. Csütörtökre és vasárnapra szabadnapot kaptunk, hogy tudjunk pihenni és egy kicsit kikapcsolódni, pénteken és szombaton viszont keményen fogunk készülni a jövő heti mérkőzéseinkre, hogy bírjuk a tempót és minél kevesebb hibát kövessünk el a meccseinken.” – mondta el Galusnyák Botond, a csapat védője.