A DVTK Jegesmedvék otthonában folyatódik a felkészülés

  • 2021.09.04. 09:51
  • Fehérvárav19

A Hydro Fehérvár AV19 a rendhagyó augusztusi nemzetközi szünet után a DVTK Jegesmedvék otthonában lép jégre. A találkozó előtt Kornakker Dániel és Kevin Constantine a felkészülésről, Magosi Bálint az ellenfélről beszélt.


A találkozóra online a jegy.hu oldalon lehet megvásárolni a belépőket, valamint a mérkőzés helyszínén a pénztár is kinyit egy órával a találkozó kezdete előtt. A  miskolci klub élő közvetítést biztosít a mérkőzésről, valamint a Miskolc Televízióban és a Minap Online Facebook-oldalán is élőben látható lesz a találkozó.

Fontos információ a beléptetéssel kapcsolatban, hoogy a jelenleg hatályos szabályok szerint 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható a mérkőzés, ezért a rendezők arra kérik a szurkolókat, a főbejáratnál lévő beléptetéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának. A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.