A Dornbirn látogat Székesfehérvárra

  • 2018.12.07. 08:00
  • Fehérvárav19

Péntek este a Bulldogokkal mérkőzik meg a Fehérvár AV19, ahol csapatunk külön, az adventi időszakra készített mezben lép pályára. A találkozó élő közvetítése Székesfehérvár város honlapján lesz elérhető.

Utóbbi három meccséből a Dornbirn vereséget szenvedett a rekordbajnok Klagenfurttal szemben, viszont a Znojmot és a Zágrábot legyőzte. Vendégekként október eleje óta csupán egy mérkőzést nyertek meg, az is múlt héten a cseh együttes ellen, de sokat fejlődött a Dornbirn emberelőnye, hiszen Brendan O’Donnell és társai legutóbbi három összecsapásán betaláltak létszámfölényben. Dave MacQueen csapatára a hétvégén 24 órán belül két találkozó is vár, hiszen a Magyarországi megmérettetés utáni napon már Bécsben kell bizonyítaniuk. A vezetőedző nem számíthat Radek Cip játékára, aki alsó testtáji sérülés miatt utazott el csapatával a túrára, valamint Joel Broda vállsérülés miatt marad ki a keretből. Dave MacQueen így vélekedett a találkozó előtt: „Láttam a Fehérvár AV19 Salzburg elleni mérkőzését, és biztos vagyok benne, hogy ez a csapat ennél sokkal többre képes, és ezt meg is akarják majd mutatni ellenünk péntek este. Kiváló közönségük van, és mindig jó a hangulat, és jó eredménnyel akarják kiszolgálni szurkolóikat, de mi ebben mindenképpen megnehezítjük a dolgukat.”

A Fehérvár AV19 két meglepetésgyőzelemmel javított november végén, az akkor még éllovas Grazot is legyőzte 3-1-re, valamint Bolzanoban a ráadásban tudtak nyerni. Ezzel ellentétben Salzburgban már eltűnt Háriék jó formája, hiszen ötgólos vereséget szenvedtek a mozartvárosiaknál. Hazai pályán viszont továbbra is remekel csapatunk, hiszen legutóbbi öt mérkőzésén 15-ből 13 pontot itthon tartottak Hannu Järvenpää-ék.

A két alakulat a tabellán szomszédos pozíciót foglalnak el csupán egy pontra egymástól: az osztrákok 32 ponttal kilencedikek, míg a magyarok 31 ponttal a tizedikek. Ha a csapatok utolsó nyolc találkozóját nézzük, akkor szoros mérkőzésre számíthat az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok közönsége, hiszen ezeken a találkozókon csupán egy gól döntött. Idén kétszer csapott össze egymással a Dornbirn Bulldogs és a Fehérvár AV19, ahol mindkétszer a magyarok örülhettek. Az osztrákok legutóbb 659 napja, 2017. február 15-én nyertek a Raktár utcában.

A mérkőzés előtt Hannu Järvenpää, vezetőedző és Kóger Dániel, csapatkapitány mondta el meglátásait:

Az összecsapás 18:45-kor kezdődik és élőben nézhető a www.szekesfehervar.hu/elo oldalon. Péntektől kaphatóak a második féléves bérletek, illetve szintén ezen a napon kezdődnek klubunk adventi akciói is: kinyit a pálya előtti mini karácsonyi vásár, már kaphatóak lesznek az ötmeccses akciós bérletek, ami kitűnő karácsonyi ajándék lehet, továbbá csapatunk a külön az adventi időszakra készített mezében lép jégre, amit természetesen a megszokott módon licitre bocsátunk.


JEGYINFORMÁCIÓ


Helyszíni jegyvásárlás:

A pénztárak a mérkőzések előtt két órával nyitnak.

A fizetés készpénzzel, bankkártyával és SZÉP-kártyával egyaránt lehetséges. 

Online jegyvásárlás:

Vásárolja meg jegyét online az Eventim oldalán IDE KATTINTVA.

Ülőhelyek korlátozott számban érhetőek el a nagy mennyiségű bérletek miatt.

Jegyárak:

  • Felnőtt állóhelyi: 2000 Ft
  • Diák állóhelyi: 1000 Ft
  • Ülőhelyi: 3000 Ft

Parkolás:

Az autóval érkező szurkolóink számára parkolás a Raktár utca mindkét oldalán, valamint a Mártírok útja Raktár utca felőli oldalán.

Belépés rendje:

  • A találkozóra a beléptetés 60 perccel a kezdő sípszó előtt indul.
  • Állóhelyi bérlettel belépés a bal oldalon, míg karszalagot igénylő ülő és VIP jegyekkel, valamint bérletekkel a jobb oldali ajtón lehetséges.
  • Kérjük a belépés előtt készítsék elő jegyeiket, bérleteiket, illetve kedvezményhez szükséges igazolványokat a bejutás megkönnyítésének érdekében.